Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
3M PELTOR SporTac antifon
Pinia:
Za očuvanje sluha su odlični i oni jeftiniji istina ali.. Sa običnim antifonom sam se osjećao hendikepirano tj, stalno se okrećem dok pucam, svako malo skidam antifon da čujem šta se dešava oko mene itd itd..
Ovo sam u biti uzeo ne samo radi svog zdravlja nego i radi zdravlja svih prisutnih ako me shvaćate d1
bostjan:
--- Citat: Pinia - 11. 04. 2016. 09:05:42 ---Sa običnim antifonom sam se osjećao hendikepirano tj, stalno se okrećem dok pucam, svako malo skidam antifon da čujem šta se dešava oko mene itd itd..
--- Kraj citata ---
Dok se puca treba se koncetrirat i odradit svoj posao najbolje moguče a ne slušat komentare iza leđa teaa
Pinia:
--- Citat: bostjan - 13. 04. 2016. 14:49:02 ---
--- Citat: Pinia - 11. 04. 2016. 09:05:42 ---Sa običnim antifonom sam se osjećao hendikepirano tj, stalno se okrećem dok pucam, svako malo skidam antifon da čujem šta se dešava oko mene itd itd..
--- Kraj citata ---
Dok se puca treba se koncetrirat i odradit svoj posao najbolje moguče a ne slušat komentare iza leđa teaa
--- Kraj citata ---
Naravno kolega
OldHunter:
Kao dugogodišnji strijelac (preko 50 god.) mogu samo reći ovo:
1. PELTOR je vrhunska marka i u kvalitetu njihovih proizvoda uopće ne dvojim.
2. Na streljani je najbolje da nikoga ne čuješ, jer samo tako možeš biti 100% koncentriran. teaa
3. Osobno, najčešće koristim čepiće za zaštitu sluha (iako ga sve manje imam paci) i to najviše iz razloga što mi je sa antifonima vruće za uši u ljetnim mjesecima. d7
spinnaker:
Slazem se sa tobom kolega.
Prilikom pucanja najbolje je nista ne cuti, ali ukoliko sudac izda zapovijed isprazni oruzje sto onda?
Najveci je problem sto ljudi komentiraju sve zivo i nezivo, ne mislim na spotere.
I meni je sluh ostecen od malih nogu i svakom prilikom koristim el. slusalice.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju