Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca
ND-3 laser
jbpmarko:
--- Citat: jbpmarko - 20. 08. 2010. 14:49:32 ---http://www.lasergenetics.com/nd3x50-laser-designator.aspx
--- Kraj citata ---
Pročitaj specifikacije, (Extreme cold weather use), klikneš pa ti se otvori novi prozor. 32ÿF=0ÿC, znači mora ga se zamatat', kao i noge po zimi na čeki uf
IŠiprak:
Tako je, preporučuje (proizvođač) da se zamota s 2 kemijska grijača, da se stavi topla baterija, a ak dođe do kolebanja svjetlosnog snopa bateriju zamijeniti drugom zagrijanom.
I to su podaci koje navodi proizvođač u reklami .
Recenzije korisnika su još nepovoljnije.
ivo samoborec:
...........bio u lovu dvije noci...isprobao....nisam zadovoljan.Prvo srne izasle preko pokosene psenice...za probu...posvjetlim na kakvih 100 metara...vidis samo oci se svjetle a tjela slabo....bjezale su ko kakvim bicem potjerane.Na daleko se slabo vidi barem meni..imam na meopti objektiva 56.Drugo,posto je u Njemackoj zabranjeno to imati na pusci stvar je skidanja...svaki puta 4 serafa van pa opet zaserafi da se ne izgubi...ne hvala...vracam natrag ili ima li neko ko je gledao preko nje pa da je zadovoljan??Dolazim doma u studenom...evo jednom koristena ...ipak je moja G8 lampoa sa crvenim filterom zakon..tu savinjas ne bjezi a na hranilistu do 40 metara se ljepo daje pucati...za dalje mi ne treba.Pozdrav svima
aski:
kupio i ja,stvarno imaju super reklamu samo je nažalost toga u stvarnosti malo istina.Do 50 m se lijepo vidi dalje je katastrofa,po mojem osobnom iskustvu baćen novac.
željko:
--- Citat: IŠiprak - 21. 08. 2010. 00:14:47 --- Tako je, preporučuje (proizvođač) da se zamota s 2 kemijska grijača, da se stavi topla baterija, a ak dođe do kolebanja svjetlosnog snopa bateriju zamijeniti drugom zagrijanom.
I to su podaci koje navodi proizvođač u reklami .
Recenzije korisnika su još nepovoljnije.
--- Kraj citata ---
hahahaha.....vidi ovo,stvarno se mora u nešto zamotat,ja mislio da se ti šališ......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju