Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > GPS i slična elektronika za lovca

POJAČIVAĆ ZVUKOVA

<< < (11/17) > >>

Harry P.:
Ajde molim te kad isprobaš te svoje na pucanj napiši mi kako se to sve ponaša pa možda napravimo kakvu trampu jer me sad opet počelo pucati nabavljanje raznih pizdarija pa oće sve imati...

Normalno, za razliku u cijeni ti plaćaš pilo i žderilo... khm, khm...

Na poslu sam pa me je.e komp... čujemo se kasnije

valdop:
dobre su i jedne i druge, na jukonovima treba kupiti druge slušalice, one što pokriju cijele uši, puno su praktičnije po zimi, a ove što idu na uho smetaju ako nosiš očale, ja isprobao, imam jedne i druge a ne koristim nijedne ili rijetko na čeki, kad stavim slušalice ne mogu zaspati

mve:

--- Citat: valdop - 19. 05. 2010. 11:54:25 ---dobre su i jedne i druge, na jukonovima treba kupiti druge slušalice, one što pokriju cijele uši, puno su praktičnije po zimi, a ove što idu na uho smetaju ako nosiš očale, ja isprobao, imam jedne i druge a ne koristim nijedne ili rijetko na čeki, kad stavim slušalice ne mogu zaspati

--- Kraj citata ---

Kad delate čeke ko vikendice - sudeći po onim slikama...

valdop:
nije da se hvalim ali uzeo sam novi pojačivač zvuka za lov s čeke, ima ugrađen monokular s povečanjem od 8x, koristi baterijski uložak od 9V. kad sam koristio takav za probu čuje se odlično na skoro 100 metara iako po prospektu piše 40 metara,  budući da je čeka u šumi i da nema nikakvih zvukova osim prirodnih ovo je idealna stvar a upola cijene od onih u našim trgovinama a još ima i monokular

Štef:
 Imam jednog prijatelja koji se kuži u slušne aparate, možda bi bilo to trajnije i kvalitetnije rješenje!  hao hao hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju