Lovstvo > In memoriam
IN MEMORIAM - Branko Nikolić - Blackpowder
SILVER:
Branko , počivao u miru sa anđelima ,neka ti je laka testarosa , obitelji iskrena sučut .
isa:
Nekoliko puta mi se već dogodilo da sjedim ispred tipkovnice kao jučer i jutros i gledam sva ta slova a nemogu sastaviti nekoliko rečenica povodom ovog teškog i nenadoknadivog gubitka našeg istaknutog člana .
Začas napišem i par stranica na drugim temamam ali kod ovih događaja ,mozak jednostavno blokira .
Nažalast nisam imao čast osobno ga upoznati ali iz njegovim postova koje sam pročitao zračilo je veliko znanje i bio je spreman pomoći svojim savjetima i znanjem koje je bilo nemjerljivo.
Iz onog što sam pročitao ,čini mi se kao da sam ga i osobno poznavao.
Tako će on živjeti i dalje na ovom forumu u svojim postovima koje je napisao i u sjećanjima i srcima onih koji su imali sreću i osobno ga poznavati ali i nas koji smo ga upoznali nažalost samo virtualno preko interneta i kroz njegove postove .Zato znam da neće umrijeti bar u nama i u našim srcima i sjećanjima dok god budemo živjeli mi i naravno svi drugi koji smo ga cijenili i voljeli.
Počivao u miru, vječna ti slava i na svemu ti od srca hvala!
Iskrena sućut obitelji .
Tava:
Neka i na drugom svijetu nađe svoj mir i tolike prijatelje. Neka mu je laka zemlja.
jbpmarko:
Počivaj u miru, hvala Ti na svemu...
skyangel:
Velik i nesebičan čovjek, uvijek bio spreman pomoći i savjetovati. Nedostajat će nam tvoji crni vatreni štapovi na forumu...
Dobra ti kob u vječnim lovištima i počivao u miru...
Zbogom!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju