Lovstvo > In memoriam

IN MEMORIAM - Branko Nikolić - Blackpowder

<< < (6/23) > >>

SILVER:
Branko , počivao u miru sa anđelima ,neka ti je laka testarosa , obitelji iskrena sučut .

isa:
Nekoliko  puta mi se već dogodilo da sjedim ispred tipkovnice  kao  jučer i  jutros  i gledam sva ta slova a nemogu sastaviti    nekoliko rečenica povodom ovog teškog i nenadoknadivog gubitka našeg istaknutog člana .
Začas napišem i par stranica  na drugim temamam ali kod ovih događaja ,mozak jednostavno blokira .
Nažalast nisam imao čast osobno ga upoznati ali iz njegovim postova koje sam pročitao zračilo je veliko znanje i bio je spreman pomoći  svojim savjetima i znanjem  koje je bilo nemjerljivo.
Iz onog što  sam pročitao  ,čini mi se kao da sam ga i osobno poznavao.
Tako će on  živjeti i dalje na ovom forumu u  svojim postovima koje je napisao i u sjećanjima i srcima onih koji su imali sreću i osobno ga poznavati  ali i nas koji smo ga upoznali nažalost samo virtualno preko interneta  i kroz njegove postove .Zato znam   da neće umrijeti bar u  nama i u našim srcima i sjećanjima   dok god  budemo  živjeli  mi  i naravno  svi drugi koji smo ga cijenili i voljeli.
Počivao  u miru, vječna ti slava i na svemu ti od srca hvala!
Iskrena sućut obitelji .

Tava:
Neka i na drugom svijetu nađe svoj mir i tolike prijatelje. Neka mu je laka zemlja.

jbpmarko:
Počivaj u miru, hvala Ti na svemu...

skyangel:
Velik i nesebičan čovjek, uvijek bio spreman pomoći i savjetovati. Nedostajat će nam tvoji crni vatreni štapovi na forumu...

Dobra ti kob u vječnim lovištima i počivao u miru...

Zbogom!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju