Lovstvo > In memoriam

IN MEMORIAM - Branko Nikolić - Blackpowder

<< < (2/23) > >>

Lovac:
Izgubli smo nenadano našeg dragog prijatelja, neka mu je laka zemlja i vječna slava i hvala. Žao mi je što ga nisam još bolje upoznao, iskreno saučešće obitelji i prijateljima  d1. Naš Crnobarutaš, ostaće sa svojjim postovima zapisan ovdje na forumu dok god forum bude živio, a sa time i dio njegovog prebogatog znanja, mudrosti i dobrote.

Kuhada

Preliminarno pokop dragog prijatelj biti će u Petak na mjesnog groblju u Umagu. Točne informacije javićemo naknadno.

fly:
Imao sam privilegiju upoznati ga i druziti se s njim zadnjih desetak mjeseci. Prekratko.Imao je odgovore na gotovo sva pitanja iz ovog naseg divnog hobija. I na mnoga iz zivota. Prerano nas je napustio. Sucut obitelji. Hvala Black. R.I.P.

magwin:
Iskrena sućut obitelji.
Vječni pozdrav Velikom i Predobrom čovjeku!

zhrvoje:
Upoznao sam Blackpowdera osobno na zadnjem druzenju forumasa. Prije smo se culi nekoliko puta telefonski, i mogu reci da je bio velik covjek, odlican poznavaoc svega vezanog uz oruzje, pravi gospodin. Svima ce nam jako faliti...
Neka mu je laka zemlja i vjecna slava i hvala d1...Sucut obitelji i prijateljima...

enigma:
Sučut familiji!!
Bleck nek ti je barut suh a kremen tvrd u vječnim lovištima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju