Lovstvo > In memoriam
IN MEMORIAM - Branko Nikolić - Blackpowder
valdop:
Branko, rado bih ti čestitao rođendan u za to predviđenoj rubrici ali si me, i sve nas, preduhitrio.
Mogu ti reći da mi je strahovito žao radi tvog preranog odlaska. pogotovo sa ovog virtualnog druženja, a naročito privatnog. Znaj da imaš značajno mjesto u mojem sjećanju a vjerujem i u sjećanju svih drugih koji su te poznavali osobno a i onih koji su te upoznali preko foruma i tvojih postova. Ne ću previše gnjaviti forumaše ovim postom već ipak ću tebi poželjeti
rodend Blackpowder rodend
medicus:
Fasciniralo me njegovo poznavanje povijesti, a znamo da je povijest učiteljica života, i da se ona ponavlja, pa se i ja tako nadam da će mo dobiti zamjenu za našeg Blackpowdera jer bi i on to želio, a do tada naša uspomena na njega ne smije izblijediti.
R.I.P crni,
eto malo kasnim, ali tek sam jučer saznao za ovaj nesretan događaj
Nosler:
R.I.P...sta drugo reci..
Lovac:
Prošlo je godinu dana od iznenadne smrti našeg dragog prijatelja i forumaša Branka Nikolića BLACKPOWDERA, nažalost naš crnobarutaš dimi sa svojim kremenjačama u nekim drugim lovištima, ali uspomena na njega je još svježa i neizbrisiva. U uspomenu na njega ukrasićemo privremeno forum njegovom fotografijom snimljenom na našem druženju neposredno prije njegove smrti.
Neka mu je još jednom vječna slava i hvala za sva dobra koja je donio nama i ovom svijetu u kojem je živio i radio. d1
File:
super gesta bravo.... d4
RIP Branko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju