Lovna kinologija > Izložbe i utakmice
CACT BiH Bihać 2008 - 05 i 06.04.2008
RACI:
Sa ocjenjivanja
PinzHunter:
Raci svaka cast d4
jesam ti reko da ce ajaks proci. :)
Gdje se to odigravalo? Nepoznat mi teren pa zato pitam.
Pozz
PinzHunter
RACI:
Prvo se govorilo da ce se sve odrzati u Lohovu u gateru kod Tasuna, onda su mi javili telefonom u cetvrtak da ce se sve odrzati u Vikicima kod Tatara, juce ujutro kad sam dosao kod Tatara ono nema nista, upitamo neku zenu i ona nam kaze da moramo na Bugar kod Ivice da ce tamo biti izlozba, a mi bom onda pozuri da ne zakasnimo. Naposljetku je tu i bila a danasnja uitakmica je kod Tatara u Vikicima
PinzHunter:
Tipicno nasa organizacija. Vjeruj to me nimalo neiznenadjuje.
Reci mi koji je gater bolji, kod Ivice na Bugaru ili u Vikicima?
pozz
PinzHunter
RACI:
Pa kod Ivice mi gater odgovara, ima gusce, malo borika i jedan dio izmedju gusce i livade sto bi se reklo sisljuga. Sa gornje strane je vidljivo pola gatera tj ova sisljuga. Borik i sisljuga su vidljivi s ulaza tako da se vidi 3/4 prostora, dok se gusca vidi samo igatera kad se pridje. Dimenzije gatera su negdje 50x150 m i meni je sasvim ok. Gater se drzi uredno i ker moze da radi bez moje bojazni da ce se rasparati od nesto, jer je ovdje cest slucaj da u gateru ima od kanistera, kada, sporeta ... pa do stari karoserija auta. Ima dva vepra i 4-oro nazimadi, ukoliko sam ih dobro izbrojao.
U vikicma je suma, nisam ulazio pa ne znam kakva je situacija dublje i sa druge strane, pored ulaza su kavezi sa vukovima, srnama i jednim medvjedom odmah od ulaza lijevo i cuo sam kako se ljudi zale da ti kavezi sa divljaci smetau kerovima kad rade. Na Lohovu nisam bio pa ne znam kakva je tamo situacija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju