Lovna kinologija > Izložbe i utakmice

Kinološki sudci i njihova sučenja

<< < (2/3) > >>

Nix:
Znskast kao sitanč Ili elegantanč Ili feminiziranč Tko zna mozda je bio kriptorhid ili je imao malena jaja pa mu je bio "zenskast"  :-\

Sve u svemu, ne mora sudac imati doktorat nizi biti Mr. Sc ali osnove kulture, ponasanja i bontona bi trebao imati. Ipak mi placamo te ispite i tih par minuta njegove pozornosti pa imamo pravo na KULTURAN I CIVILIZIRAN nacin cuti njegovo misljenje. A i nismo se nasli na placu ili prostenju...

dean:
Vidjet češ mog psa na memorijalu ako mi ga ne maznu opet, pa češ vidjet kak izgleda. Lijep je. A imam 22 kile dok je za prepeličara kaj sam ja čitao u redu oko 18. Znači pas normalno izgleda, ali naši ljudi svi pričaju i ciljaju da je pas čim veči i jači. Pa svi znamo da to nije mjerilo jer postoji standard. Pogotovo to NLT-u smeta. Kako će u rovč Kaj neč

Nix:
Da istina, visina nije mjerilo, ja osobno volim nize pse, blize donjoj granici standarda, ali to su sad vec ukusi, a o njima se ne raspravlja  ;D bitno da je pas u granicama standarda.

SSG:
Da li ste dosad na utakmicama pasa doživjeli neujednčenosti u kriterijima kod sučenja naših kinoloških sudacač

dean:
Barem 100 puta. Jazavčari koji su se nedavno hvalili na našem portalu kako rade na DS su snimani u "gateru" 15 sa 25 metara, nalaze DS za samo 14 sekundi, pitam se zaštoč Kao jako lijepi a nemaju ni bradu (oštrodlaki). Nisu došli na naš trening na lisicu da pokažu kaj znaju i mogu i naravno da nas nisu ni na svoj trenig zvali. Nije li to zločesto od njihč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju