Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (4/78) > >>

tyrol:
Gogo Lovac  d4 just neznajući, lijepo su pozirali...
Vidim da je kamera nisko postavljena, kako si "rješio" da kamera nebude primjećena od dvonožnih štetočina??

GOGO LOVAC:
Nikako,išao sam riskirat ,ovaj puta sam profitirao,a nadam se da ću i sljedećih 1000 puta isto tako ...da neće valjda dobiti noge  dois

KOBI:

--- Citat: moreno40 - 05. 03. 2012. 16:38:41 ---Interersira me kamera Moultrie d-55 IR koja se može nabaviti u Moni trgovini, pa vas molim ako imate neka iskustva s dotičnom spravom da me malo uputite i kako ste njome zadovoljni. Nisu naodmet ni iskustva s kamerama ostalih proizvođača.   

--- Kraj citata ---
Nabavio isti model,samo jos nisam isprobao u prirodi.
Odlicne karakteristike za cijenu koju sam platio,8 dol+16 shipping,to je bilo sve.
Posjedujem i MOULTRIE MINI M-80X INFRARED,takodjer nisam jos isprobao na divljaci,ali cu uskoro.

KOBI:

--- Citat: Stipe cro - 05. 04. 2012. 20:49:38 ---Dali postoji kamera koja snima dalje recimo 50metara,naime kamere bi snimale krivolovce? dal postoji neka kamera u tu svrhu?

--- Kraj citata ---
Naravno da postoji.Ali za ovih 400 eura se moze uzeti 4 kamere odlicnih mogucnosti,sa kojima ces pokriti mnogo vise terena.
http://www.askari-jagd.at/__WebShop__/product/jagen/jagd-neuheiten/jagd-zubehoer-1/sicht-orientierung/wildkameras-1/il-lago-wildkamera-12-0-mp-spion/detail.jsf

GOGO LOVAC:
Kobi,jesi uzeo M80 ili M80 BLACK ? Dali se na tvojoj vide IR diode ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju