Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (50/78) > >>

GOGO LOVAC:
Isključivo time laps...mislim da se to tako zove. Snimanje u vremenski intervalima vez obzira dali se šta pomaknuli. To se koristi za snimanje prirode,bilja ...

Lovac1985:
Da,hvala provjericu,mada sam tajmer iskljucio,e sad ne znam sta jos moze biti upaljeno,ako neko ima istu HC300m nek se javi.

Tyger:
Koja je najefinija opcija (kamera) za slike, te da sprema slike na karticu, bez slanja email-a ili mms-a?

Papcina:
lovac1985, provjeri za time lapse ako ti je ukljucen, a onaj sensitivity ili distance (ovisi o modelu kamere) namjesti na low ako zelis da ti ne slika svaki najmanji pokret u kadru (npr ako imas neke grancice ili travu, stavi na low da ne slikava stalno)...

imao u rukama nedavno, i koristio je mjesec dana cca..  ovu kameru (tocan model neznam, znam da je bila 5MP, bez GSMa) http://www.doerrfoto.de/produkte/index.html
samo picture/video bez slanja na MMS ili net, ostao zadivljen kvalitetom fotki i trajanju baterija (8xAA baterije, najjeftinije neke, nikako da ih isprazni... nocne fotke jako ciste i bistre)

ova moja Suntek HC500M se moze sakrit pred ovom Doerr

cijenu neznam fkt...

Lovac1985:
Da,al sve sam moguce pokusavao da iskljucim time laps off,i podesavao je na razne nacine,al ona non stop salje slike sama na svakih  tacno 55min,timer je na 00-00-00,23-59 -59,imislo sam da je do toga kad je u prirodu postavim ali nije,u kuci sam je postavio i nalijepio papir na kameru ona i dalje salje sliku na svakih 55 min

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju