Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (6/78) > >>

tyrol:

--- Citat: KOBI - 01. 05. 2012. 13:56:18 ---Odlicne karakteristike za cijenu koju sam platio,8 dol+16 shipping,to je bilo sve.

--- Kraj citata ---
:shok: ili si mislio 88 US$

KOBI:

--- Citat: tyrol - 02. 05. 2012. 07:36:56 ---
--- Citat: KOBI - 01. 05. 2012. 13:56:18 ---Odlicne karakteristike za cijenu koju sam platio,8 dol+16 shipping,to je bilo sve.

--- Kraj citata ---
:shok: ili si mislio 88 US$

--- Kraj citata ---
Stamparska greska,85 dolara. tnx  d1

ges:

--- Citat: Stipe cro - 05. 04. 2012. 20:49:38 ---Dali postoji kamera koja snima dalje recimo 50metara,naime kamere bi snimale krivolovce? dal postoji neka kamera u tu svrhu?

--- Kraj citata ---

A recimo da snimiš krivolovca,možebitno i u trenu dok puca, da li to može biti dokaz u sudskom postupku?

grga33:
Gogo mozes li mi molim te reci kako si podesio kameru npr: koliko da ti slika odjedanput slika 1 sliku, 3 ili 5 slika ili si postavio na video, na koliko 2Mp 5Mp i na kojoj si udaljenosti posatvio kameru jer ti slike izgledaju odlicno, hvala!

GOGO LOVAC:
Moja kamera je podešena tako da kad detektira pokret onda napravi jednu sliku i zatim snima 10 sekundi po noči i 30 sekundi po danu .Udaljenost V- drva u sredini slike je cca 6 m od kamere.Rezolucija slike je 3,2  MP ,može i 5MP ali sam imao malu karticu pa sam rađe stavio na srednju kvalitetu slike.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju