Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (56/78) > >>

Expresica:
Sa slicnim ovoj je bilo problema sa ulaskom vode, kolegi je jedna crknula ali to je bilo prije par godina, tada je to tek bio pocetak takovih aparatica  ;D prva slika

Ove sa druge slike sam uzeo sa eguna i jos se drze  d4

Neno:
Expresica s kojom SIM karticom ti radi ova druga?

GOGO LOVAC:
Koliki podatkovni paket imaš ugovoren i koliko slika ili filmova imaš kroz mjesec dana?

Expresica:
Napisao sam vec da ih ja ne koristim, ali evo upravo sam se radi vas  cuo sa kolegom koji koristi vec par godina,
kaze da je kartica od T coma i da mu to sve njegova kcerka sredi, kaze da joj je kod ove zadnje trebalo par sati i od toga najmanje sat vremena razgovora sa djelatnikom T coma  uf     

Papcina:
SIM kartica od kamere mi je kod VIPneta, podatkovni paket XS (512mb), 40kn mjesecno, ako i predjes tu kolicinu ne naplacuje se nista nego se samo brzina uspori do te mjere da niti ne posalje fotku (nekad i posalje, al ovisi)...

mjesecno okine i posalje masu fotki, koliko tocno stvarno neznam jer brisem fotke periodicki u inbox posti a i sa kamere... kamera opali vise od 1000 fotki al ne salje sve nego kako namjestim...

bonbon je cini mi se imao najidealnije pakete ali nije nikako moglo raditi s tom karticom, probavao u dvije kamere i nikako proradit, a postavke bile tocne...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju