Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (65/78) > >>

Neno:
Kako si prošao s carinom?

antispin:
Na kutiji je pisalo " gift ". Bez carine i pdv-a.

caliper:
Zna li netko gdje se te kamere popravljaju, servisiraju? Iz Rijeke sam, ali može i u Zagrebu. Ili mogu kontaktirati i neki servis digitalnih aparata? Trebam izmjenu test prekidača i USB konektora na kućištu, ništa elektronsko. Dobio sam Sun Tek HC500M, ali bez ugrađenog USB konektora (tvornička greška). Hvala za informaciju, pozdrav...

Da biste pisali u temama foruma, morate se predstaviti u za to namjenjenu temu!

kingpin:
kolega antispin drago mi je to cuti da ste uspili programirati suntek hc 300 da salje email, upravo gledam kupiti tu kameru pa sam se zapitao dali funkcija email uopce radi za tu cijenu. Jeli bilo kakvih problema pri programiranju funkcije email ili je odmah proradilo?

antispin:

--- Citat: kingpin - 22. 04. 2016. 10:23:25 ---kolega antispin drago mi je to cuti da ste uspili programirati suntek hc 300 da salje email, upravo gledam kupiti tu kameru pa sam se zapitao dali funkcija email uopce radi za tu cijenu. Jeli bilo kakvih problema pri programiranju funkcije email ili je odmah proradilo?

--- Kraj citata ---
Ja sam ovu kupio http://www.aliexpress.com/item/12MP-Infrared-DVR-Hunting-Camera/459674376.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju