Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (8/78) > >>

KOBI:
I ja sam tako mislio pa se prevario  rol

grga33:
a nema veze ako je zele neka je uzimaju, samo nek ostave sd karticu da vidim jel dolazilo sto  zagi

KOBI:

--- Citat: grga33 - 03. 05. 2012. 19:11:38 ---a nema veze ako je zele neka je uzimaju, samo nek ostave sd karticu da vidim jel dolazilo sto  zagi

--- Kraj citata ---
Eh u tome i jest kvaka,da dodju do kamere vjerovatno ce biti uslikani,slika ce biti na kartici i oni ce to znati.A onda ce ako treba osjec i stablo samo da dodju do kartice,jer nece htjeti da budu uslikani sa puskom itd

fazan:

--- Citat: KOBI - 03. 05. 2012. 15:09:37 ---Ja se nadam kad sledeci put odes da ce kamera bit na mjestu  happi zagi

--- Kraj citata ---
Nama su prošli tjedan odnjeli jednu . No ja sam kupio ovaj tjedan dvije nove kod gosp. Kamenečkog . Ne mogu oni toliko odnjeti koliko ih mi možemo kupiti.
šalu na stranu , sada jedna snima divljač , a druga divljake !

KOBI:
Ne mogu da ali je steta i kamere i ruzno je kad znas da u  tvojoj okolini ima ljudi spremnih na te stvari.
Ali i oni koji ukradu jednu kameru,pa i drugu koja snima prvu(a moguce je da ukradu obadvije)nikad ne znaju koliko je tu kamera i da li je negdje u blizini i treca,za koju ne znaju a snimila ih je.Tako da i te napacene i proklete duse nece nikad imat mira i uvijek ce se pitat dal je bila i treba a nisu je mogli naci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju