Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište

Kamera za noćno snimanje divljači

<< < (77/78) > >>

GOGO LOVAC:
Hvala kolega

Niksa88:
Dečki, molim pomoć ako netko zna. Kamera HC801LTE nikako ne salje slike na mail. Pokusao sve zivo, odlazni server od gmaila, hotmaila, AOL. Nikako da stigne mail. U programu mmsconfig sve postavke po uputama napravim ali nista. Kad na kameru posaljem SMS komandu, vrati mi poruku sa stanjem baterije i memorije. Tako da vezu ima
U pitanju je BONBON kartica

dick:

--- Citat: Niksa88 - 02. 04. 2021. 12:31:35 ---Dečki, molim pomoć ako netko zna. Kamera HC801LTE nikako ne salje slike na mail. Pokusao sve zivo, odlazni server od gmaila, hotmaila, AOL. Nikako da stigne mail. U programu mmsconfig sve postavke po uputama napravim ali nista. Kad na kameru posaljem SMS komandu, vrati mi poruku sa stanjem baterije i memorije. Tako da vezu ima

--- Kraj citata ---
U postavkama gmaila omogući "prijave s manje sigurnih uređaja".
Kad upišeš parametre ne smiješ više formatirati karticu.
Provjeri preko displaya na kameri jesu li prametri ok.
Kad uključuješ kameru, prvo stavi u TEST mod i čekaj da završi prijavu na mrežu, a onda prebaci u ON mod.
Lp

grom:

--- Citat: kingpin - 06. 07. 2016. 12:49:18 ---Recenzija na solarni panel za hc300m:
Znaci ovako dobar je solarni panel ako je direktno izlozen suncu, dovoljno se nadopunjava a izdrzi slikanje po danu i po noci, ali ako je panel postavljen na stablu u hladu ispod krosnji i ako nema direktnog sunca na panel, nemoze vise od tjedan dana izdrzati te ga je potrebno nadopunjavati na stuju te tada gubi svoju funkciju kao stalni izvor napajanje.
Zakljucak: obavezno postaviti solarni panel da bude direktno izlozen suncu jer u hladu ne dobiva dovoljno svjetlosti da bi nadopunilo bateriju.

--- Kraj citata ---
Nije mi jasno da se sam panel puni?? Obično on puni baterije koje su u kameri. Ili je to nešto novo? Meni ne troši baterije pretjerano, 8 komada pak iz Lidla traje oko mjesec dana, nekad i više. Zavisi koliko slika i šalje. Znam da može raditi i na 4 baterije, to bi bilo 6V, zato kužim zašto dva akumulatora od 6v. Neki su spajali na ulaz od solara akumulator od 9v, isto funkcionira. I ja razmišljam nekakvo napajanje malo bolje staviti jer mi je dosta daleko od kuće. Iako obiđem tu i tamo, nadopunim kukuruz i sl, svakako bi akumulatori bili puno bolje rješenje. E sad, spojiti ih na onaj box od baterija ili ipak odozgo na jack od solara? Jeste radili šta takvo? Ploču imam ali mi se ne da žice razvlačiti po stablima.

Niksa88:

--- Citat: dick - 03. 04. 2021. 11:51:36 ---
--- Citat: Niksa88 - 02. 04. 2021. 12:31:35 ---Dečki, molim pomoć ako netko zna. Kamera HC801LTE nikako ne salje slike na mail. Pokusao sve zivo, odlazni server od gmaila, hotmaila, AOL. Nikako da stigne mail. U programu mmsconfig sve postavke po uputama napravim ali nista. Kad na kameru posaljem SMS komandu, vrati mi poruku sa stanjem baterije i memorije. Tako da vezu ima

--- Kraj citata ---
U postavkama gmaila omogući "prijave s manje sigurnih uređaja".
Kad upišeš parametre ne smiješ više formatirati karticu.
Provjeri preko displaya na kameri jesu li prametri ok.
Kad uključuješ kameru, prvo stavi u TEST mod i čekaj da završi prijavu na mrežu, a onda prebaci u ON mod.
Lp

--- Kraj citata ---

Ma sve sam to napravio. Bila je fora u APNu Bonbon tj tmobile mreze. Posto nije mobitel, treba umjesto internet.ht.hr staviti fms.ht.hr kao za tablete.
Ali sad je novi problem. Kad je mod da samo slika, onda posalje na mail. A kad je photo+video, ne dođe mi slika na mail. Za popiz***

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju