Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Kamere za lovište
T-com, bonbon, Tele2 i ostali.... i postavke za net
lovnik:
Koliko pratim kamere koje šalju slike na mail ili MMS najviše ima problema sa HC300 i HC500,. Par kolega je kupilo te jefitne i na kiraju su kupili za cca 3000-4000 kn i sad su zadovoljni. Znam da nam je puno dati toliko novaca,ali kako sa svom opremom za lov...koliko para toliko i muzike. Ja imam dvije Moultrie i prezadovoljan,a promijenio sam ih do sada 6 ili 7 i sve radile savršeno,samo ne šalju slike. Čim izađe novi model ja pravac Moni i kao stara mušterija dobijem malo više popusta i opet imam savršenu kameru. A dugo se dvoumim oko kamere koja šalje pa se malo malo nađemo prije lova na kavi i diskutiiramo kako koja radi i kakve su slike.
microhard:
Hvala Nikola. Radi sada.
postarenko:
Meni sve radilo na gmail. Odjednom prestalo. Odgovara na sms. Otvorio 5 drugih mailova ne samo gmail. Ne radi. Ima li ko kakvu ideju.
Molimo da se prije svega predstavite forumašima. lp
Papcina:
hmmm dakle, resetirao kameru na default postavke, otvorio novi račun i sve šljaka.... ko će ga znat, bitno da sad opet radi 1liga
usput, nabavio 2 s eBaya HC300M, sve uredno sljaka i cak mi je bolja od one HC500M koju koristim otprije... ćemo vidjet kako će trajati :)
btw, ima koja bolja ponuda (postpaid, prepaid, svejedno) od one bonbon 40kn za 3GB mjesečno?
Volodymyr:
--- Citat: postarenko - 06. 10. 2017. 11:05:46 ---Meni sve radilo na gmail. Odjednom prestalo. Odgovara na sms. Otvorio 5 drugih mailova ne samo gmail. Ne radi. Ima li ko kakvu ideju.
Molimo da se prije svega predstavite forumašima. lp
--- Kraj citata ---
Kamera stvara file Errror_log pošaljite mi na poštu shvydunvv@gmail.com
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju