Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HRVATSKI KLUB NJEMAČKIH LOVNIH TERIJERA Podružnica "Spačva"

<< < (43/68) > >>

ALIJA:

počast divljaći

grga33:
Alija cestitam na pocasti  zagi zagi

kristijanko:
hm....to mi sad ništa nije jasno .....kakva je to lovačka udruga, koja na sitnu divljač vodi terijere .....
a ne ptičare .ili se oni nevole slikat, ili nedođu na red ....ali slika je prekrasna  just

Dejan.Domitrovic:

--- Citat: kristijanko - 10. 01. 2011. 10:35:32 ---hm....to mi sad ništa nije jasno .....kakva je to lovačka udruga, koja na sitnu divljač vodi terijere .....
a ne ptičare .ili se oni nevole slikat, ili nedođu na red ....ali slika je prekrasna  just

--- Kraj citata ---
Što se tiće same lovačke udruge, ona može biti za primjer svima kako treba izgledati jedno lovačko društvo a što se tiće ptičara ili terijera, zašto je uvjet ptičar za dobar lov na sitnu divljač? Naravno da terijer ne markira divljač i time nema potpune čari lova ali itekako služe u podizanju i donošenju odstrijeljene divljači! Vi ste se meni predstavili kao dugogodišnji lovac i kinolog stoga vama to nebi trebalo biti nejasno!

kristijanko:
istina je da... sam dugogodišnji lovac... zato i primječujem ovakve nepravilnosti... za razliku od drugi, znam da nemože se započeti lov.... na neku vrstu divljači ..bez pasa, koji su namjenjeni takvom lovu , ali pošto je to savršena udruga... i ima savršene terijere koji su osposobljeni za takav lov.. još jednom sve čestitke savršenoj udruzi  :shok:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju