Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi
HRVATSKI KLUB NJEMAČKIH LOVNIH TERIJERA Podružnica "Spačva"
valdop:
--- Citat: darko čular - 22. 02. 2011. 17:31:46 ---Ja se opet ispričavam i ispravljam pogrešku uplata je do 01 03 2011.A sada gospodine moderator recite kada se vi ,mislte ispričati meni i svima ostalim članovima podružnice i kada mislite promjeniti naziv teme jer on glasi Podružnica Hrvatskog Kluba Njemačkog Lovnog Terijera "SPAČVA" a ne ogranak kinološke udruge spačva Hvala!!!
--- Kraj citata ---
kolega darko, ne bih se ja nikome ispričavao za to što je krivi naslov teme iz jednog razloga; kad je otvarana ova tema zamoljen sam da ispravim naslov u ovo što sada piše, za to čuvam sve poruke koje sam primio, nije da nekoga ucjenjujem već da ako treba uvijek mogu dokazati ko mi je što napisao, tužio, tražio da promijenim, izbrišem . . . i da ne pišem ostalo jer fakat nije za široke narodne mase
Fruky:
Većina ovih informacija nije točna.
koje to informacije ?
mika:
--- Citat: valdop - 22. 02. 2011. 18:23:26 ---
--- Citat: darko čular - 22. 02. 2011. 17:31:46 ---Ja se opet ispričavam i ispravljam pogrešku uplata je do 01 03 2011.A sada gospodine moderator recite kada se vi ,mislte ispričati meni i svima ostalim članovima podružnice i kada mislite promjeniti naziv teme jer on glasi Podružnica Hrvatskog Kluba Njemačkog Lovnog Terijera "SPAČVA" a ne ogranak kinološke udruge spačva Hvala!!!
--- Kraj citata ---
kolega darko, ne bih se ja nikome ispričavao za to što je krivi naslov teme iz jednog razloga; kad je otvarana ova tema zamoljen sam da ispravim naslov u ovo što sada piše, za to čuvam sve poruke koje sam primio, nije da nekoga ucjenjujem već da ako treba uvijek mogu dokazati ko mi je što napisao, tužio, tražio da promijenim, izbrišem . . . i da ne pišem ostalo jer fakat nije za široke narodne mase
--- Kraj citata ---
Bilo bi dobro za sve članove ovoga foruma da se kaže koje su to poruke,zato što pojedinci nisu mogli da napišu ništa odmah je bio ban,a netko je mogo pisati bez opomene,a što se tiče naslova teme,ona bi trebala da se zove,ogranak kluba NLT Spačva
Fruky:
--- Citat: Fruky - 23. 02. 2011. 13:02:54 ---Većina ovih informacija nije točna.
koje to informacije ?
--- Kraj citata ---
Odgovor ću dati na skupštini.
mislav:
Fruky izgleda da si izgubio hrabrost od kad si se predstavio,a kakve to ima veze skupština kluba sa svim tvojim brljezgarijama koje si do sada pisao po forumu.Reci ovdje pred svim članovima foruma šta imaš za reči. 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju