Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

HRVATSKI KLUB NJEMAČKIH LOVNIH TERIJERA Podružnica "Spačva"

<< < (11/68) > >>

ALIJA:

--- Citat: kristijanko - 14. 08. 2010. 01:19:18 ---Pa ja bi dao jednu primjedbu na vaš ogranak, na svakom vašem druženju je bila neka klopa a kad vam dođu presjednik i njegov zamjenik kako ga vi nazivate nema klope i vidim da su gosti malo zabrinuti zbog toga.

--- Kraj citata ---
Gosti su bili zabrinuti iz nekih drugih razloga a ne vezano za klopu,ali na ovome druženju je dogovorena klopa koju je predsjednik oberučke prihvatio!

kolega Čular ja obožavam Njemačke pse,ali šta da ja radim kada Zlatka zaklanja njegov kum i što je čovjek dosta sitniji od svog kuma! zagi

ALIJA:

Evo još malo s druženja! Čular eto vidiš da ja volim Njemačke pa sam stavio još jednu sliku gdje si ti i gospodin Zlatko! zagi

kristijanko:
pa zanima me kakova će biti poslje ovoga stevina reakcija kad vidi ovu dvojicu u vašoj podružnici a meni je rekao da su mu njih dvojica jaći aduti od oskara------ koliko vidim da su ga oni izdali------ morate malo razmišljati i o njemu da mu nebi herc otkazo------
 rostilj zagi sauf

darko čular:
E, kolega Alija vidiš da je kritika vredila. Da te nisam kritikovao nebi ti drugu sliku stavio zagi

mika:

--- Citat: kristijanko - 14. 08. 2010. 11:23:26 ---pa zanima me kakova će biti poslje ovoga stevina reakcija kad vidi ovu dvojicu u vašoj podružnici a meni je rekao da su mu njih dvojica jaći aduti od oskara------ koliko vidim da su ga oni izdali------ morate malo razmišljati i o njemu da mu nebi herc otkazo------
 rostilj zagi sauf

--- Kraj citata ---
Pa nisu oni Stevino vlasništvo sljedeči put stiže i Steva,jel mi nikoga negrizemo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju