Lovna kinologija > Kinološke udruge i savezi

KINOLOŠKO UDRUŽENJE"BOSANSKI OŠTRODLAKI GONIČ BARAK"U BOSNI I HERCEGOVINI

<< < (3/6) > >>

lovacpd:
Cestitke KU "BOSANSKI OŠTRODLAKI GONIČ BARAK" na uspjesnom rjesavanju svog statusa u kinoloskom svijetu BiH!!!

Dobro nam dosli!!!

STARI AVDZIJA:
Nema ovdje ništa uspješno moj jarane iz svega ovboga kako sam i pretpostavljao kočničar i uzročnih svih problema je izgleda izišao jači i u duetu sa sa drugim likom iz entiteta mjože sad preglasavat kako hoče i šta hoće u svim najbitnijim organima KS u BiH,tako da su moja predviđanja na žalost tačna ...........

lovacpd:

--- Citat: STARI AVDZIJA - 18. 04. 2013. 14:43:21 ---Nema ovdje ništa uspješno moj jarane iz svega ovboga kako sam i pretpostavljao kočničar i uzročnih svih problema je izgleda izišao jači i u duetu sa sa drugim likom iz entiteta mjože sad preglasavat kako hoče i šta hoće u svim najbitnijim organima KS u BiH,tako da su moja predviđanja na žalost tačna ...........

--- Kraj citata ---
Nema preglasavanja, tako je zamisljen KSuBiH sve odluke se moraju donijeti jednoglasno, jbg....

STARI AVDZIJA:

--- Citat: lovacpd - 19. 04. 2013. 09:55:53 ---
--- Citat: STARI AVDZIJA - 18. 04. 2013. 14:43:21 ---Nema ovdje ništa uspješno moj jarane iz svega ovboga kako sam i pretpostavljao kočničar i uzročnih svih problema je izgleda izišao jači i u duetu sa sa drugim likom iz entiteta mjože sad preglasavat kako hoče i šta hoće u svim najbitnijim organima KS u BiH,tako da su moja predviđanja na žalost tačna ...........

--- Kraj citata ---
Nema preglasavanja, tako je zamisljen KSuBiH sve odluke se moraju donijeti jednoglasno, jbg....

--- Kraj citata ---

Aha vidim ,jedni glasaju na skupštini da SKOF bude u sastavu KS u BiH i da ima delegate a delegati druga dva saveza (večinom )  a BKS ovi jednoglasno da ne budu(osnivačka skupština).
Tako je i sa upravnim odborom praktično je preglasavanje 2:1, odnosno pritisak jasan kao dan.
Sve je tako uređeno da praktično ne postoji u krovnoj entitetski savez iz FBiH a to je  jasan pokazatelj "svijetle" budučnosti kinološke u BiH .
Za potrebe samo jednog lika sada su taoci takve politike KU "Barak" u BiH,SKOFBiH,LKSFBiH što je u principu večinska kinološka populacija sa prostora koji po odredbama Statuta "regije pokriva " ko "biva" večinska bošnjačka populacija.
Jasno je ko ovdje u stvari daje nepostoječi legitimitet i štiti interes pojedica ili grupe.Sve što je nastalo iz nemogućnosti realnog rješavanja problema u BKS -u sada treba da bude pod pritiskom druga 2 saveza samo zab račun pojedinca kojem se čuvaju leđa ne znam više zbog čega zaista ...........

STARI AVDZIJA:
Što se mene lično tiče učinio sam šta sam mogao. Nadam se da iz svega mogu izići čista obraza.........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju