Divljač > Lovačka kuhinja

Jela od riba i ostalog koje živi u vodi...

<< < (29/126) > >>

Gabro:
Evo naletjeh na neke slicice od prije par godina, ali lijepih stvari su uvijek dobro prisjetit. Friski zubatac, 6.20 kg, lagano izdaleka grijat nek se okrece ko janje i onda kasnije podbacivat zeravu.... Slike govore 100 rijeci... zagi

magwin:
jako lijepo Gabro ali nekako mi previše tanjura za 1 ribu.to ja sam pojedem.  happi d4

JANEZ L:
Lp!

Gabro ovakve fine stvari treba se prisjetiti... ludiloo 1liga z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

grom:
E ovo je već procedura, Gabro svaka čast. Tribalo ga je ispeć, a ne izgorit. Ko janjac, isto dođe vremenski i s drvima.

Gabro:
Je ovaj se stvarni lipo ispeka, koza mu izvana nije niti pocrnila a nije bija krvav oko kosti, taman lipo socan. Nisam neki veliki ljubitelj velikih zubataca, cesto bude stupav puno ali ovaj je bija super.
Olaksan je posal s ovim raznjem, ne treba ga puno meljat rukama ka kad je na gradelama tako da se ne moze raspast, stisnes ga ovim gradelama ima vida koliko triba stegnit, uhvatis rep zicom da ne lamata, stisnes botun i on se okrece ti samo podmazujes (i sebe i njega). Inace ovaj razanj prava stvar, trodjelni na rasklapanje, stane cili u vricu ili torbu duzu, ovaj srednji dio mozes umetnit ove gradele ili jos jedan dugi dio ako se janje ili prase pece, ima i svoje nozice. U drsku di je motor  idu 3 baterije od 1.5 V i na to se cilo janje ispece a ako su Duracell skoro i dva. Patentirao covjek tu zivi u Kastelima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju