Divljač > Lovačka kuhinja

Jela od riba i ostalog koje živi u vodi...

<< < (63/126) > >>

JANEZ L:
Lp!

Se spremaš za danas, a? Tako lagano al odlično, da bu danas šlo više. z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

Goran:
Malo mi je dosadila teska hrana i kolaci pa se odlucih za nesto laganije i skladnije  sa tropskim vrucinama.
Monk fish skuhan na pari sa kuhanim krompirom  i prawns/ kozice u sosu, salata i casa juznoaustralijskog vina.
Kasnije rozata od karamele sa smokvama pa u bazen na kupanje.

Goran:
Sljedeci dan je bilo prevruce za lov pa sam krenuo na plazu ili bolje receno na stijene i malo obilazio s nozem i maskom i nadjoh 2.5 kg lijepih. Nakon  ciscenja brzo u "tecu" pa klasika za manje od sat vremena od mora do stola.  Lijepi "toc" pojacan sa ljutim tai paprikama, puno kruha za umakanje i udri  i zalivaj sa lijepim vinom. Juzna Australija ima jako dobru tradiciju i kvalitetu vina jer je tamo i znanje i klima. Pravi gust i sjecanja na mnoge ribolovne i ronilacke avanture iz mladosti.  Nekad je u Mostaru bilo Drustvo za podvodne sportove i mi smo bili prvi ronioci koji su obilazili mnoga dobra mjesta ako Papratna, Zuljane, Orebic, Igrane, Kolocep, Slano, Korcula, Lastovo, Mljet i ostala lijepa mjesta sve to Telasice. Usput bi se naslo svasta pa ulovilo, upucalo, uhvatilo i zamezilo ili otuklo s kamena. Neko je trazio amfore a neko brancine i musule.  zagi

JANEZ L:
Lp!

Samo Ti uživaj Gorane, svaka Ti čast! ludiloo 1liga bravooo z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

Schultz and Larsen:
e valjala bi zilavka iz krehina gradca uz ovo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju