Divljač > Lovačka kuhinja
Jela od riba i ostalog koje živi u vodi...
Gabro:
Je ovaj je zubatac stvarno bija odličan a ima i mesa bilo je priko 6 kila u njemu, tako da se čovik stvarno može najest. Ove sam slike več prije bija postavija ali eto nekako prigodno mi bilo kad se spominje ražanj i riba ;D ;D
Pinia:
1liga ludiloo Gabro si sam radio ražanj ili? Morat ću upregnut rođaka da mi ovako nešto zavari.
Gabro:
Nije ovo je kupovno. Ovo je čovjek jedan kod nas izradio ražanj i zaštitio patentom. Odlično se prodavalo ali ne znam jeli se još proizvodi. Ražanj je od inoxa, rasklopni od 3 dijela, kad se rasklopi stane u torbicu. Ima opciju da ovaj srednji dio se mogu ubacit ove gradele koju su jako zgodne za ove stvari. Pekli smo jednom prigodom zubaca od 10 kili u komadu. Može se i meso peć. Jako zgodno je šta se motor za ražanj nalazi u dršci ražnja i pokreču ga 3 D baterije od 1.5 V, ne trebaju ti nikakvi akumulatori ni kabeli. Sa Duracell 3 baterije od 1.5V mogu se dva janjca ispeč bez problema. Također ima i svoje rasklopne nogice, tipa bipod na pušci. Kao šta rekoh sve stanu u torbicu, jako zgodno za na livadu i u šumu.
ivo samoborec:
Ti jarca pa ja sad vidio da sam i ja pozvan!!Zahvaljujem se VELIKO na pozivu...no nikad se nezna..ove godine ne mislim doc u lipu nasu no ako Janez ide neka makne rundu i za mene...VELIKA HVALA SJOR GABRO!!! rostilj zagi
anubis:
Gabro to ja zovem kompromisom...smatraj to dogovorenim...samo treba takvog zubu uhvatit...hmmm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju