Divljač > Lovačka kuhinja

Jela od riba i ostalog koje živi u vodi...

<< < (96/126) > >>

roger:
E,da to su te! ref

Dobro si reka, gutaju jesku nemilo. Stavili smo jesku u vrsu u vreci od krompira,
a ujutru u vrsi nije bilo ni jeske, ni vrece osim par plasticnih krpica-trakica od te vrece. Ko pirane su. U vrsi mora da je bio dar mar kad su navalile.

Istina za velicinu, nikad je nisam vidio vecu od 3 kile, a odlicne su za jelo, socne i nisu suhe kao mnoge druge sparide iz oceana.
 zagi

Goran:
Ima  i kod nas koliko hoces kad im je sezona. Sad lijepo grizu po grebenu a love se najbrze na lignje.  ja se spremam lovit spanish meckerel jer mu je sezona al ije more malo nestabilno ovih dana i neki su nestali ili su se utopili preko vikenda.  Lignje takodje dolaze a i kitovi putuju prema nama a za njima velike bijele i tiger sharks. Ne moze se sve stici a zelje ima. Sinoc se vratio iz lova i napravio 1048 km za vikend. Mi ove gore sa slike zovemo Sweet lip  ili slatke usne.

Goran:
Spanish mackerel 6.5 kg nedavno ulovljen na bonito tunu od pola kile. uzitak za papanje. zagi

Goran:
U zadnje vrijeme lovim lignju i sad ih imam preko 60 komada pa je bilo vrijeme pojesti koju.

leon:
 ludiloo več mi se stomak javlja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju