Divljač > Lovačka kuhinja

Lovački specijaliteti

<< < (4/8) > >>

dean:
skyangel, a jel vam teško, za poludit!

fazan:
Vidite što čini od lovaca!!!

hunter:

--- Citat: skyangel - 11. 10. 2007. 11:03:16 ---svaki petak imamo trening na streljani, roštilj i belu. ovo je jedan od tih petaka kad smo bili siti roštilja ili gulaša. šarani na rašljama, milina!

--- Kraj citata ---

ko je majstor za ove sarane, pozdravi ga i reci da dodje da ga naucim kako se pece saran na rasljama....  ;D

Vanja:
Ovakoč  ;) d5

hunter:
nazalost ne ni tako mada neizgledaju lose peceni ;), saran mora biti vodoravno polozen u raslje mada ima ljudi koji stavljaju uspravno ali sve ima svoje svaka sitnica daje kvalitet kao i kod srneceg paprikasa, mora biti u jednom komadu rasjecen po ledjima, ovdje kod tebe vanja su polovice i uspravno su polozeni i cini mi se da nisu u rasljama mada nesumnajm da su u oba slucaja bili dobro peceni i vrlo ukusni, ali to je drugi nacin saran na rasljama je nesta drugo.. mada bi vrlo rado i ovog jednog prmiako sebi i jos gemist uh...

odrasto sam gdje se saran na rasljama pekao svakodnevno za lovce i ribolovce, kuvao se i fis ali u tome nisam vjest znam samo sto vise raznolikosti ribe to bolje a saran i som su neizbjezni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju