Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovačke priče

> Lovacke price-istiniti dozivljaji <

<< < (6/23) > >>

isa:

--- Citat: Brno - 20. 03. 2008. 18:57:42 ---Tea pod hitno se javi Isi da mu budeš mamac jer su mu nešto zakazale Čeke, a ima hitan zadatak da odstreli jedno divlje svinjče.  z14  ;D

--- Kraj citata ---

:D :D :D
Da nemoram odstrelit jedno svinjče ,bilo bi  pod čekom  svako večer  5-6,kao što ih je bilo dok nisam  dobio dopuštenje za lov.Sada kad ih trebam sad ih nema .
Tea šta radiš sledeće sedmice  :D    ma ozbiljno .
Ili da ja u toku dana  ostavim pušku na čeki a predvečer  se popnem na čeku samo sa kamerom,možda ih zeznem. : z1
Možda  DS gledaju iz brda kada ja dolazim i ako vide da nemam pušku ,pomisle evo onoga budale sa kamerom,pa počmu pozirati pod čekom kao ranije ,a onda  d7..............
Tada samo moram ispričati taj događaj na ovoj temi, istinite lovačke priče  z14

P.S,
Hitno tražim nazime ,živo ili odstreljeno,cjenjene ponude na moju privatnu poruku............  ;) :D

Huntercro:
Dođi kod mene samo ponesi i markicu.  d4

isa:
Dogovoreno,Huntercro,upravo imam 3 markice ispred sebe na stolu,evo dokaz markice se vide na slici  :D ,tako ti se dogodi kada okidaš kamerom  a ne  puškom,  pretekne markica,sada ih moram vratiti,ali ipak se nadam da ću bar  jednu upotrebiti z14

Huntercro:
Evo meni neki dan izašlo 10 komada a ja ne smijem pucati jer nemam markice  :'(. Šta da radiš tako ti je to  ;) :bunny:

isa:

--- Citat: Huntercro - 20. 03. 2008. 22:14:24 ---Evo meni neki dan izašlo 10 komada a ja ne smijem pucati jer nemam markice  :'(. Šta da radiš tako ti je to  ;) :bunny:

--- Kraj citata ---

Jbg,ja puno snimao pa preteklo,kažu mi da valjaju do  31. ovog mjeseca, a onda moram vratiti ih neupotrebljene. :tommy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju