Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovačke priče

> Lovacke price-istiniti dozivljaji <

<< < (8/23) > >>

SEJFO:
Pozdrav!
Sniper čiji je veći tvoj il Milin pita jedna razvedena!?!

sniper:

--- Citat: Sejfo - 22. 03. 2008. 19:11:28 ---Pozdrav!
Sniper čiji je veći tvoj il Milin pita jedna razvedena!?!

--- Kraj citata ---
heheh bravooo
Sejfo, da imam moć na forumu imenovao bih te legendom foruma. admin

isa:
Evo kakve ja imam probleme ,mislio sam da sam na  lovačke priče ,istiniti doživljaji objavio  jednu  priču kada je jedna DS  zezala ekipu koja ju je pokušavala uhvatiti,DS je misteriozno dolazila i odlazila,kako bi se god oni postavili  prema brdu i mogućim ulazima jer je bilo jako suho ,ona bi se uvjek pojavljivala iza njih,tada su osluškivali kuda će se povući između njih da otkriju stazu, ali nikada  ništa,nestajali bi bez šuma i traga.Rješenje  nestanka  otkriveno je slučajno jer je spavala na jezeru na ovom malom otočiću sa slike.Kada je priča ispričana ,znam da je  i nije davno ali neznam  na kojoj temi, onda nisam mogao naći ovu sliku da je prikačim. Sada sam našao sliku ali sam izgubio priču,ma negdje je na forumu,nemojte me ništa pitat,gdje je ,znam da samo da sam  je napisao ,uzmite sliku dok je nisam izgubio ,pozdravlja vas isa

draganco:
            m3 JOS JEDAN POKUSAJ

Proteklih godina bas me nije islo sa Svinjama:Malo zbog lovacke srece,malo iz razloga sto se nemoze sa jedno dupe na dve stolice  :'((inostranstvo i lov u domovini)sto kazu moji seljani nemoze i jare i pare!Bio je to neki jesenji period kada su kise lile kao iz kabla.Dan za danom kisa.Zahvaljujuci tim kisnim danima, dobio sam malo lufta(vremena) za neke druge stvari-np Lov.
U telefonskom razgovoru sa jednim od mojih malobrojnih iskrenih drugara,dobih informaciju o kretanju nekog Vepra ili veprica.Resih da se okusam malo cekanjem,Zapalim ti ja Samuraja na put i teraj.Po dolasku u loviste brzo smo napravili plan,ja idem na jednu klimavu otvorenu ceku a drug ce na drugu. Ta klimava ceka mi uopste nije ulivala poverenje svojom stabilnoscu.Plus bese jako klimava,plus otvorena a kisa sipi li sipi.Imao sam dosta dobar pregled jedne proseke, na toj isto proseci postojala je dobro utabana putanja krupnim tragovima.Nista smestih se ja nekako i poceh da razmisljam o svemu i svacemu,samo da bi mi sto lakse prolazilo vreme.Nije proslo mnogo vremena od trenutka kada sam zalepio dupe na tu mokru klupu(sedalo)a vec sam osetio da su i pantalone i donji ves mokri.Zbog tog dozivljaja,uvideo sam da zatvorene ceke su bile i bice uvek u prednosti.Sta cu jadan,sedim ti ja tako i trpim vlagu,na svakih 10 minuta okrenem onu dasku(klupu) u nadi da ce ona druga strana biti uvek malo suvlja.Malo kasnije preko proseke prodje jedna pokisla Srna,e pojava te divljaci vrati me malo u stvarnost.Opet sam skoncetrisan i cekam dalje,ko zna mozda ce se pojaviti i neko svinjce?Zahvaljujuci tom kisnom i tmurnom vremenu,dnevna svetlost je nestajala mnogo brze.Noc je vec najavila svoj neminovni dolazak.Vec sam izgubio nadu,da ce sta bit!Sedeci tako zalepljen za tu ebenu klupu,sav sam se ukocio i promrzao.Resim da ustanem malo i da se protegnem, ujedno da okrenem tu dasku(suvlju stranu).Tom radnjom pravim neoprostivu gresku,zbog promrzlosti(ukocenosti)slabog osecaja u ruci >ispustam dasku na pod.Taj ebeni udarac daske u pod valjada se cuo na kilometar,ali i ja sam cuo pored toga za mene nesto jako porazavajuce :-[!!!Iz neposredne blizine jako dobro u slusne organe uletelo mi je jedno UF UF.Tipicno za iznenadjenu i uplasenu svinju,duvanje kroz nos.E neka ide sve u tri lepe mislim se,pa toliko cekao kao lud,pokisao,promrzao i na kraju VELIKI MINUS!NIsta sta je tu je, mrak je vec silazim sa ceke i saljem drugu sms-poruku.Cekajuci drugara,razmisljam pa kako da mi se to desi.Lepo zakljucak je tu-po tragu konstantujem da je Vepar hteo preci preko proseke.Normalno zahvaljujuci kisi nisam cuo njegovo priblizavanje,mada mislim da i on mene nije osetio ali je dobro cuo moju gresku.Pred izlazak na proseku je stao da oslusne jos jednom i eto, posrecilo mu se.To je jos jedna prica iz mojih pokusaja(neuspeha)A uspesi oni malobrojni,oni ce ostati na zidu za sva vremena.Prijatno citanje zeli vam Draganco  d4.

JAKI:
Steta ipak je prica odlicna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju