Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Lovačke priče

> Lovacke price-istiniti dozivljaji <

<< < (19/23) > >>

sus scrofa:
Laufer  1liga priča.

Zeiss:
 bravooo zanimljive priče.  zagi

gari:
Jedna ljepa priča

U lovu na srnjaka ja i moj otac.Predvečer ja i on se zaputimo se ulov na jednu prelijepu poljanu gdje ima jedan srnjak.Putem ja i otac se šalim zezamo kako ću ja ubit srnjak al sve u šali.Dolaskom na prelijepu poljanu ja nahranih svoju mezimicu sa RWS 13g.Mezimica je puškarna Kranj 8x57.Šetajući lagano tražeći rašlje za naslon začu se glas srnjaka vau jedan pa drugi.Ja rekoh nije nas osjetio al otac šapnu meni enoga trči.Kad on jedan drugog gare i pravac na nas dvojcu idu.Ja baci dalekozor otkoči mezimicu i velim ej a on kapitalac stade pred mene na 10 metara traf prvi pade drugi bježi,a ja sav u šoku zanjim prepunim mezimicu i zazviždim a drugi stade na brdašcu i pogledaj prema meni a Mezimica pušti zvuk i pade drugi.Jedan od naj ljepši lovova u mom životu.Uslijedio je slikanje čestitanje i veselje otac sav vesel čestita.Prvi srnjak je umedalji star preko 7 godina,a drugi trogodišnjak prelijep.Neki lovovi se nezaboravljaju.

Štef:
Gari ubio temu  !  happi happi happi

gperic:

--- Citat: Štef - 23. 09. 2014. 20:01:23 ---Gari ubio temu  !  happi happi happi

--- Kraj citata ---

happi happi happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju