Divljač > Lovački restorani.:.gostione

Zbirka ugostiteljskih objekata - dobra kapljica i još bolja papica

<< < (12/23) > >>

SSG:
Restoran DP nalazi se na osmom kilometru državne ceste Duga Resa – Senj, u Donjem Zvečaju.Specijaliteti su jela nacionalne kuhinje, jela s ražnja, jela ispod peke, roštilja te maštovitih jela po narudžbi i specijaliteta mrežničkog kraja.

telefon: (047) 819100

radno vrijeme:  06 - 23

SSG:
Restoran Zeleni kut nalazi se na 22. kilometru od ulaza u Karlovac prema smjeru Ogulina, na prometnici za Senj. Restoran je smješten na lijevoj obali rijeke Mrežnice.Ponuda restorana sastoji se od bogate gastronomska ponuda riječne ribe iz vlastitih bazena, specijaliteti suhomesnatih domaćih proizvoda (šunka, kobasica, slanina) i sl.

telefon: (047) 866100

radno vrijeme:  09-23

fazan:
Bio ljetos. Hrana prosijek , ali vinska karta se sastoji od nesuvislih vina , odnosno vina ne prilagođenih ponuđenoj hrani.ocijena 4  (1-10).

medo:
Bio sam u 10.mj. prosle godine za vrijeme lova i nije mi se dopao interijer kojeg je vrijeme pregazilo.
Bilo je uredno, uljudna konobarica i ukusna hrana medjutim sve je djelovalo otuzno.
Vinsku kartu opisao je fazan  d4

kalnik:

--- Citat: kalnik - 01. 03. 2010. 16:52:46 ---Znam i ja za jedan ,jaaaaako dobar.... Čekam temu, pa onda stižu i slike z10

--- Kraj citata ---
Dodal bum ga sad pod Gabreka, jer mi ne da otvoriti novu temu gss
Uglavnom , restoran Lovačka kuća: link i par  slika http://www.ktc.hr/ugostiteljstvo/Lovacka%20kuca.html
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju