Lovstvo > Lovački sajmovi
HOHE JAGD U SALZBURGU 2010.
Nikola:
--- Citat: dean - 26. 02. 2010. 12:56:24 ---Ja idem sutra na sajam... Kako i gdje da se nađemo... z10 zagi rostilj
--- Kraj citata ---
ti kupi kišobran i popni se na "berg".. i drekni... "svi zamnom" hao
dean:
Na sajmu je bilo fantastično... Sve kaj zanima porosječnog lovca na jednom mjestu i meni se jako svidjelo. Ako se ne varam, 15 paviljona samo opreme za lov! d4 z10 d4 zagi d4 rostilj
OldHunter:
--- Citat: dean - 01. 03. 2010. 07:12:46 ---Na sajmu je bilo fantastično... Sve kaj zanima porosječnog lovca na jednom mjestu i meni se jako svidjelo. Ako se ne varam, 15 paviljona samo opreme za lov! d4 z10 d4 zagi d4 rostilj
--- Kraj citata ---
Neznam na kojem si ti sajmu bio, ali na onom u Salzburgu (na kojem sam ja bio d4) bilo je 6 paviljona (http://www.hohejagd.at/hj/2010/nt/download/Hallenplan.pdf) sor
Sve drugo stoji ! zagi
dean:
Pa lijepo se vidi da sajam ima 15 paviljona... hao Stvarno ne znam koliko ih je bilo otvorenih jer sam 5 sati hodao i zujao ko Alica u zemlji čudesa, stvarno ne znam koliko ih je bilo otvoreno...
medo:
--- Citat: dean - 01. 03. 2010. 10:24:19 ---Pa lijepo se vidi da sajam ima 15 paviljona... hao Stvarno ne znam koliko ih je bilo otvorenih jer sam 5 sati hodao i zujao ko Alica u zemlji čudesa, stvarno ne znam koliko ih je bilo otvoreno...
--- Kraj citata ---
Pa sto onda dezinformiras s brojem 15 ili je to zbog kratkog koraka pa ti se sve cini vecim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju