Lovstvo > Lovački sajmovi

HOHE JAGD U SALZBURGU 2010.

<< < (4/12) > >>

Nikola:

--- Citat: dean - 26. 02. 2010. 12:56:24 ---Ja idem sutra na sajam... Kako i gdje da se nađemo...  z10  zagi  rostilj

--- Kraj citata ---
ti kupi kišobran i popni se na "berg".. i drekni... "svi zamnom"  hao

dean:
Na sajmu je bilo fantastično... Sve kaj zanima porosječnog lovca na jednom  mjestu i meni se jako svidjelo. Ako se ne varam, 15 paviljona samo opreme za lov!  d4  z10  d4  zagi  d4  rostilj

OldHunter:

--- Citat: dean - 01. 03. 2010. 07:12:46 ---Na sajmu je bilo fantastično... Sve kaj zanima porosječnog lovca na jednom  mjestu i meni se jako svidjelo. Ako se ne varam, 15 paviljona samo opreme za lov!  d4  z10  d4  zagi  d4  rostilj

--- Kraj citata ---
Neznam na kojem si ti sajmu bio, ali na onom u Salzburgu (na kojem sam ja bio  d4) bilo je 6 paviljona (http://www.hohejagd.at/hj/2010/nt/download/Hallenplan.pdf)  sor

Sve drugo stoji !  zagi

dean:
Pa lijepo se vidi da sajam ima 15 paviljona...  hao Stvarno ne znam koliko ih je bilo otvorenih jer sam 5 sati hodao i zujao ko Alica u zemlji čudesa, stvarno ne znam koliko ih je bilo otvoreno...

medo:

--- Citat: dean - 01. 03. 2010. 10:24:19 ---Pa lijepo se vidi da sajam ima 15 paviljona...  hao Stvarno ne znam koliko ih je bilo otvorenih jer sam 5 sati hodao i zujao ko Alica u zemlji čudesa, stvarno ne znam koliko ih je bilo otvoreno...

--- Kraj citata ---
Pa sto onda dezinformiras s brojem 15 ili je to zbog kratkog koraka pa ti se sve cini vecim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju