Lovstvo > Lovački sajmovi
HOHE JAGD U SALZBURGU 2010.
dean:
E pa stavi te slike sa šanka... z10 zagi z10 zagi
Tava:
--- Citat: dean - 01. 03. 2010. 14:19:16 ---E pa stavi te slike sa šanka... z10 zagi z10 zagi
--- Kraj citata ---
Pusti čovjeka, upravo radi foto shop, tako da i ženi pokaže gdje je bio. A i nije čudno da brkati Austrijanci nose haljine hao hao
DARK:
hao hao hao hao hao postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... hao hao hao...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... hao hao
OldHunter:
--- Citat: DARK - 01. 03. 2010. 14:53:34 --- hao hao hao hao hao postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... hao hao hao...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... hao hao
--- Kraj citata ---
Oprosti, ali ono "srećom pa nemam ženu" mi nije baš previše jasno ?
Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala. hao hao
DARK:
--- Citat: OldHunter - 01. 03. 2010. 14:57:05 ---
--- Citat: DARK - 01. 03. 2010. 14:53:34 --- hao hao hao hao hao postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... hao hao hao...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... hao hao
--- Kraj citata ---
Oprosti, ali ono "srećom pa nemam ženu" mi nije baš previše jasno ?
Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala. hao hao
--- Kraj citata ---
srećom nemam još ženu...još sam mlad...uživam dok mogu...jasnije?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju