Lovstvo > Lovački sajmovi

proljetni sajam RI

<< < (5/8) > >>

Meles:
Prošle godine je stvarno bilo siromašno,nadam se da će ove godine biti bolje.
Meni više smeta kako su trofeji bili neuredno posloženi ( pobacani ).
Kada sam vidio svoja krzna divlje mačke ( zlato i bronca ) došlo mi je da ih uzmem doma.Nevjerujem da ću ih opet dati na izložbu.  >:(

canis:
Josipe opisao si iste simptome koji su se dešavali u Splitu,prije nego će izbaciti lov i ribolov sa sajma.
Pršuta,kruva,centralni usisavači,montažne kuće,inox opreme! Svega osim onoga što mi treba za moju dušu.

Meles:
Pršuta,kruva,centralni usisavači,montažne kuće,inox opreme! Svega osim onoga što mi treba za moju dušu. -----  citat CANIS

Možda ste bili na krivom sajmu!!!!! just  rol   just                Skužajte nemojte mi zamirit šalim se.

ri istra:
opcenito sajmovi na nasem podrucju su katastrofa oces sajam lova i ribolova( kad ono prodaja osiguranja,padela i pizdaria)mislim da je jedino pored ulaza bio neki stand sa oruzjem i zracnicama.

evo jos i pogled na uckarski sajam;prvo pjesacis cca1.5km u brdo da bi na sajmu od svega navedenog (stari zanati,pcelari,ovcare i naravno boskarina) jedva ista i vidio. samo toce lose pivo i razvodnjeno vino. sve u svemu katastrofa,nikad vise.

oliverl:
Danas je trebalo biti otvorenje sajma pa me zanima je li tko bio i da li se ove godine ima što za vidjeti?
Ujutro namjeravam otići do Rijeke pa me zanima da li se uopće isplati trošiti gorivo?!  pic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju