Lovstvo > Lovački sajmovi

proljetni sajam RI

<< < (2/8) > >>

blackpowder:
Dok je cijena štanda niža u Nirnbergu ili Bresci zaobilaziti će nas veliki proizvođači pa se sajmovi svode na loš čobanac i trženje kramarskom robom  dok malobrojni domaći proizvođači ne dolaze zbog troškova (čast izuzecima) z6

dean:
A kaj će kod nas ljudi sa dobro, kvalitetnom i skupom robom kad mnogi lovci štede i metka na streljani?! Kak ćeš ti njemu prodati metak po +20 kuna i onda mu objasnit da taj metak puca u metu?! Pa taj metak mora sve sam odradit koliko ga je platio, kaj ne?   ččč Ziher.

lujo:
Mislim da nije problem niti u metku od 20kn niti u skupoj robi, več je problem u ponudi opčenito... 3majice+2roga+1 dvd, to nije sajam lova nego  :pferd:, veću ponudu imaš u svakom dučanu lovačke opreme od  pule do osijeka. Stvarno mi nije jasno čemu to... očito je stvar u nekim sitnim interesima nekih sitnih duša  >:(

scorpion:
[quote  a tisuće ljudi je možda i došlo iz razloga da pred sezonu kupi metak s 10-15 % sajamskog popusta.
[/quote]   A i taj sajamski popust je pomalo fantomska kategorija, naime primijetio sam ga samo kod nekih izlagača, ostali imaju cijene kao i u trgovinama, a ne bih stavio ruku u vatru da neki malo višim cijenama ne pokrivaju troškove dolaska na sajam. Jedina prednost je to što je malo veći izbor zbog toga što ima više izlagača, ali i oni često imaju jednaku robu po jako sličnim cijenama. Na kraju jedino  bitno kod sajmova je to da se mi lovci medjusobno družimo jer uvijek sretneš nekog poznatog pa z10

frenk:
Kasno nije nikad prekasno !

Pronašao sam nekoliko slika sa tog sajma, pa je najbolje, da jih bacim na forum ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju