Lovstvo > Lovački sajmovi

Sajam "Hohe Jagd & Fischerei 2012" Salzburg

<< < (2/12) > >>

Schultz and Larsen:
Da....a vidi ove pastrmke ko ziva d4

JANEZ L:
Lp!

Evo počelo tako. Ustajanje u 5.30, prvo malo klope, jedna sarmica, da izdrži mali Janez dan, koji se budi. Put če biti dug, tako, da se treba najesti. Odlaz u 6.10 iz autobusne stanice u Radovljici, onda dva put stanemo za cigaru i još nešto i za tri i po sata dođemo u Salzburg. Onda juriš na sajam. Hardi, GragaK i Zeno, ekipa smo, koja kreče se skupa. Vidjeti je više nego sam si zamislio, naravno preparata, jaooooo boli me glava...i ljubomora, al ta samo malo, tako, da mi daje jednu viziju za nastavak moje lovačke kariere... d1 Al prvo ovi ljipani...

Al ovdje ima još dosta za vidjeti...

Ako ikada dođem do Shultza, moram biti spreman sa idejima, kako da dam uraditi dermopreparate ovih dveh ptica... d1

Na ovom štandu, zna se šta se mi najviše sviđalo... sor nosl E male crne curice... sor ne mogu, da si pomažem... hao

Onda dalje... nešto me drma, negdje... uf Ne možem zaboraviti one male cure... nosl bl sor

Lovski zdravo
Janez L

JANEZ L:
Lp!

Ne budite ljubomorni, jer kod curica nisam iztržio baš dosta, osim telefonskog broja, adrese i poziva, da sutra dođem kod nje...od naše turističke vodičke... sor sauf fre Ne mogu iz vlastite kože... sor Al idemo dalje po sajmu...
Vidi ovo čudo, nešto malo misteriozno i sienc fikstion... hao

Onda dalje...

Ovaj skobac... :shok:

Ima i za ribolovce... just

Zima bila jača, od njega...

Lovski zdravo
Janez L

šokac:
E Janez , gdje su lipljeni uvjek su u blizini i nimfe .  happi happi

JANEZ L:
Lp!

Ima svega i svašta na ovoj izložbi preparatora svjetskog kova... d1

Ova kornjača...kako ji izgleda skelet uznutra...

Boga mi, ovog Gabonskog gada ne primjetiš... paci

A ova kreatura iz dubina okeana... just Samo ja, sam ružniji, od ove ribe... z10

Dopada se mi ovaj novi stil dermopreparata... sor U frki sa prostorom, dobro riješenje... d1

Kuna i vjeverica...

Kao, da bi bila živa... d1

Muflona...jarac i ovca...

Ovaj Gams se mi baš ne sviđa, al ona MILF na djesnoj strani... sor sor sor  nosl nosl nosl
( Helga, Ich mag dich, ich würde vorschlagen, dass ... Er nahm es heraus ... ) sor sor sor

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju