Lovstvo > Lovački sajmovi

SAJAM LOVA, RIBOLOVA I TURIZMA SOLARI OSIJEK 2013-14-2015

<< < (13/13)

Huntercro:
jedno veoma ugodno druzenje,
spili kupicu, malo popričali i svako svojim putem

sajam nula bodova, da nema lovačkih društava koja kuhaju čobiku i malo se druze, ne bi se ni znalo za sajam, nadasve da mi nije dragih ljudi s kojima se rijetko sretnem ne bih ni došao jer se nema što vidjeti

7 rem mag:
Baš tako, nisam išao sam pa nisam s vama mogao duže popričat, no bar mi drago da smo se vidjeli. Sajam me nije nešto iznenadio, u 20 min obiđeš sve no bolje i tako nego ništa. Kupio sam si konačno lovačko odijelo na štandu firme"Kov" i jednu košulju za proljetne dane. Vani što mi se svidjelo je "drvenarija" odnosno štandovi s raznim potrepštinama od drveta, prodavalo se tu i slavonskih delicija, a uzeo sam i par sireva. Na kraju maznuli miješano meso, malo popili i kući.

Zeiss:
Ja sam bio u petak na sajmu i mogu reći da sam bio tri puta, prvi, zadnji i nikad više  slL, katastrofa. Kako veli 7-mica, za 20 min. sve obiđeš. Htio sam si između ostaloga kupiti i gojzerice, a kad tamo niti jedan štand sa obućom od ukupno 5-6 štandova koji su nešto prodavali od lovačke opreme. Bitno je da kad sam se vozio prema doma na radiju vele kako ima 120 izlagača, posjetitelja pun ..., ma fantazija, a u stvari jad i bijeda.

berbenn:
Varazdinski, koji je na glasu, je postao totalna katastrofa, a kamo i taj! Ali i da je gori,ja ipak skupim nas 5 ekipu i odemo na jednodnevni izlet jer obozavam miris onog grada, Drave, cijele zupanije! Rucamo, popijemo kapljicu i nazad, nazalost sa vrlo malim dojmovima! Nekad, dok je sajam bio u staroj dvorani, bio je kud i kamo bolji! Bilo je izlagaca, raznoraznih tematika, vani riba i sokolovi, unutra zmije i gljive , standovi sa raznoraznim proizvodima, pocevsi od lovackih pa redom suhomesnatih, alkoholnih. Ponuda raznovrsna!! Ovo sad je malo bolje nego pazar u Benkovcu....Cak i losije po ponudi,jedino uredniji! Ne znam kako organizatori ne vide problematiku da jedna ikona sajma lova iz godine u godinu stagnira sve vise i vise! Ali svakako, idem ponovno zbog samog puta!

artosuki:
Sajam već tradicionalno slabašan, rogisti zasviraše, mi zakuhali čobanac, podružili se, bilo je više novih autića nego lovačkih štandova, barem je bio prekrasan dan za boravak vani.. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju