Lovstvo > Lovački sajmovi

Sajam lova Varaždin - 16. međunarodni sajam "Lov, ribolov, priroda, turizam"

<< < (3/4) > >>

fazan:
Ti jesi gazda tu na Portalu  , no mene su učili da se stariji mora slušati .
 d1

fazan:
Bio sam jučer, subota, jer sam bio na poslu . No znaš kako je u javnim kućama , tko može vidjeti da te nema 4-5 sati.
Sajam po mom mišljenju daleko bolji no prošlogodišnji ( subjektivno ) , veći muving , bolja atmosfera, izlagači brojniji, kulturniji i educiraniji. Zadovoljan sam s postavom štanda mog Saveza koji je bio čisto tematski.
 Ne mogu ne pokuditi organizatora jer mi nije jasno da se ne može barem za ova tri sajamska dana postaviti bankomat.
Došao sam na sajam s 500-600 kuna za piće i jelo , bez ikakve namjere kupiti bilo što od opreme ili municije. No svidjela mi se jakna za koju nisam ima dosta keša ( ne vidim razloga zašto prodavači nemaju pos aparate ) i naravno u auto i put centra , a jedva sam našao parking pred dvoranom. No kamo sreće da sam bio jedini , jer je pred serekešom bilo barem 15 posjetilaca sajma koji su došli podići novac i gunđali poput mene.

almir:
Bolji od prošle godine ali.....
il sam ja neki nostalgičar il je u staroj dvorani uvjek bilo bolje...
Ove godine me se najvše dojmio šator, ulaz slobodan, ne čeka se dugo,
a muzika je Bog Bogova  fre

sile:

--- Citat: fazan - 09. 10. 2011. 07:27:19 ---Bio sam jučer, subota, jer sam bio na poslu . No znaš kako je u javnim kućama , tko može vidjeti da te nema 4-5 sati.
Sajam po mom mišljenju daleko bolji no prošlogodišnji ( subjektivno ) , veći muving , bolja atmosfera, izlagači brojniji, kulturniji i educiraniji. Zadovoljan sam s postavom štanda mog Saveza koji je bio čisto tematski.
 Ne mogu ne pokuditi organizatora jer mi nije jasno da se ne može barem za ova tri sajamska dana postaviti bankomat.
Došao sam na sajam s 500-600 kuna za piće i jelo , bez ikakve namjere kupiti bilo što od opreme ili municije. No svidjela mi se jakna za koju nisam ima dosta keša ( ne vidim razloga zašto prodavači nemaju pos aparate ) i naravno u auto i put centra , a jedva sam našao parking pred dvoranom. No kamo sreće da sam bio jedini , jer je pred serekešom bilo barem 15 posjetilaca sajma koji su došli podići novac i gunđali poput mene.

--- Kraj citata ---
ovaj tvoj problem sa karticama i bankomatom se može usporediti sa odlaskom u lov bez puške !!! zaista nikad u životu nisam kužio te fore sa karticama...pogotovo u (tvojoj) opisanoj situaciji !!

HS-2000:
Ja danas bio na sajmu i moji dojmovi su ok.
Mislim da ide na bolje,više ljudi kupuje se, može se i cijenkati, prodavači su nekako pristupačniji,cijene mogu biti i bolje, tj.jeftinije ali sveukupan dojam je dobar i nadam se da će biti još bolji i bolji...
Danas sam bio u zelendvoru na državnom prvenstvu vidjeti uživo takmičenje i zaista lijepo iskustvo gledajući kako pojedinci pucaju,svaka čast svakom natjecatelju...
Pozdrav i nadam se još boljoj budućnosti za lov i lovstvo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju