Lovstvo > Lovački sajmovi

Sajam Varaždin 2016

<< < (4/7) > >>

tomo6:
 ludiloo

fazan:
Otišli smo van teme!!
Tko se sjeća, a neki kolege bi morali, u Zagrebu su organizirana dva sajma i nakon toga je hvala Bogu ugašen.
Isto tako bilo je odlukom PUZ Zagreb zabranjeno trženje municijiom , dok se u Varaždinu, Rijeci i Osijeku smjelo.
Vjerujem da će se na ovom našem vašaru moći kupiti koji metak zbog dojma, visokog pokroviteljstva gradonačelnika Bandića, Gradskog ureda za poljoprivredu, Lovačkog saveza grada Zagreba i cijene najma izložbenog prostora.
Ovakva odluka o zabrani prodaje municije od strane ovlaštenih uvoznika onima kojima imaju zakonsko pravo na kupnju
je diskriminirajuće.
Možda se netko  dosjeti da ja vozilo više ne mogu kupiti na sajmu već samo u autosalonu.

GOGO LOVAC:
Navodno su takva pravila EU,nema prodaje streljiva i oružja na sajmovima(sajam je izložba).

fazan:

Zar Ljepa naša nema prioritetnijih odluka i zakonskih obveza propisanih u pristupu EU.
Sudstvo, vojska,korupcija u pravosuđu,zdravstvu, neriješen katastar, no svidje se Svemogućem primijeniti EU pravo na seoskom sajmu.
Bio sam danas na vjerujem zadnjem sajmu koji je imao prefiks lova i ribolova. Došli su ljudi koji nemaju pet trgovina lovačkom opremom na pet kilometara kao mi koji živimo u Zagrebu. Došli su s obiteljima na izlet i kupiti kutiju dvije sačme za fazana i zeca , a onda figa !
Ako se je znalo prije otvaranja Sajma da je zabrana prodaje oružja i municije, onda je to trebalo javno obznaniti, kako izlagačima da ne troše novac na najam prostora , tako i svim potencijalnim posjetiteljima.
U ovom mjesecu organizirati će se i na Zagrebačkom velesajmu  sajamska priredba koja bi trebala biti lovačkog karaktera. Sufinancirana gradskim novcem možda se i pojave neki izlagači, no tko će plaćati ulaz 20 kuna + parking da vidi sve ono što može vidjeti svaki dan ako ima želju otići u bilo koji dućan lovačke opreme.

soljajoza:
Hoce li se na Zagrebačkom sajmu moći kupiti municija?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju