Lovstvo > Lovački sajmovi

SALORI -Osijek

<< < (2/5) > >>

oliverl:
i još....  fre

oliverl:
.... netko je ono bio tražio izvlakač za patrone ....
.... a one boćice sa šeširom više nema na tom štandu  sauf

oliverl:
Sajam općenito je bio melem na ranu nakon sajma u Rijeci iako mislim da Osijek može još i bolje.
Od izbora je bilo svega pomalo, obuće nažalost nikakve a baš sam se bio nabrijao na nove čizme.
O cijenama ne bih želio previše komentirati, takve su kakve su, neki su čak imali i sajamski popust. Ustvari ovih sa popustom su bile dvije kategorije:
- oni kojima je taj popust stvaran odn. na postojeće cijene, i
- oni koji su cijene digli pa dali popust i došli na isto (dokaz u prilogu)   uf

Doduše bio je i jedan primjer gdje je cijena po metku bila kunu skuplja nego što im je u trgovini!?    :shok:

zhrvoje:
Ja sam bio jucer na sajmu, sve u svemu ok, ali sve vec vidjeno, jedino prituzba na velicinu prostora jer je bio premali pa je bila velika guzva (barem je tako bilo jucer). Najzanimljivija stvar koju sam vidio je Revolver na standu Turkalja, proizvodjac Freedom Arms Co. iz Wyominga USA u calibru 454 Casull. Cijena prava sitnica, samo 45000 kuna. To je po meni najbolji revolver na svijetu koji se moze kupiti, jedino je cijena pretjerana, ako se ne varam u USA je cijena oko 2000 USD. Ali lijepo je vidjeti tako nesto u ponudi neke nase trgovine. Stvari idu nabolje samo polako...

Kokot:
Neću reći jad i bijeda,ali pomalo žalosno. Mali prostor, malo izlagača (pogotovo onih vezanih za lov iribolov), a cijene ništa povoljnije. Cuga i klopa ne baš jeftini (fiš je bio skiplji od čobanca ???)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju