Lovstvo > Lovački sajmovi

Shot Show 2013 Las Vegas USA

<< < (7/13) > >>

Goran:
Neno to bi morala bitit posebna tema ali znas kako kazu: Sto se desi u Las Vegasu ostaje u Las Vegasu"
Svaki stand je imao nekoliko lokalnih ljepotica i starleta pa i profesionalnih modela. jedna grupa cura se slikala za kalendar cija prodaja je isla za fond ratnioh veterana - snajpera i dobro su to odradili. 12 prekrasnih djevojaka uzivo potpisuje kalendare za radoznale.

perop:
Lp!
Citirati ću Janeza:

"Ludnica...ostao bez riječi! Hvala Gorane"!  zagi d1

Lovski zdravo
Pero.P
Inače kada se dojmovi slegnu i nađeš vremena napiši nam ponešto o novostima iz svijeta oružja, streljiva, optike, opreme za lov i slično.

Zahvaljujem,
 zagi

Goran:
Shot show 2016!
kao i svake godine imam obavezu i uzitak posjete ovoj prelijepom sajmu i raju za ljubitelje oruzja i ostale opreme.

za svakog nesto bez obzira sto su ukusi razliciti. Dosta noviteta na svakom planu. rekornda posjeta i jako puno potrosene love u dosta teskim ekonomskim uvjetima.

Goran:
nevjerovatan izbor i po kvaliteti i po kolicini. Svi su bili tu pa se imalo sta gledati i uzivati u novitetima.

Goran:
Puno impresivnih proizvoda ali i dobro drustvo ove godine vidio sam prijatelja sa foruma s kojim sam proveo malo vremena izmedju standardne trke oko standova. zajedno smo pogledati sta ima novo u optickim proizvodima i uporedjivali proizvode.  Nadam se da su dobro i sigurno stigli kuci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju