Lovstvo > Lovački sajmovi

Shot Show 2018

<< < (4/8) > >>

roger:
Prema slikama mogu reci, ajme dje ode danasnje puskarstvo.
Sveg ima, ali najmanje lovacke puske. Sve ode u tactical look. Moderno doba.

leon:
Sve ala amerika ...

Davor Antunovac:
Zato se i zove shot show,mislim da se na Fehovi u Budimpešti,a i nije tako daleko, može vidjeti više puca kakve nas zanimaju,baš nešto razmišljam da nađem bar još dvojicu i skoknemo autom tamo kad bude....

Goran:
Samo za Nenu!

Goran:
Mozda slike i ne predstavljau bas punu sliku sajma jer ja sam slikao sto mene zanima. Klasicne lovacke puske, drilinzi, prelamace  i sacmarice su imali sve klasicni brendovi koje i vi tamo imate kao i prekrasni exponati graviranih pusaka iz Njemacke, Austrije, Spanjolske, Baskije, Francuske, UK i mnogih drugih zemalja.  Steyr, Sauer, Mauser, Blaser. Sako, Merkel i svi talijani su imali dovoljno klasike i predivnih pusaka na izlozbi ali ih nisam slikao previse. Shotgun izlozba je bila jaka sa puno standardnih modela ali i polu- automata i automata za razlicite upotrebe. Od Saiga, Vepr do Remington, Browning i ostalih. Sve evropske i globalne friem su biel na izlozbi ali je izlozba velika i tesko je to sve obici  a moras stici obaviti ono po sto si dosao i to je prioritet a vremena je malo. 4 dana nije dovoljno da se sve vidi a svaki dan sam presao oko 10- 15 km.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju