Lovstvo > Lovački sajmovi
Shot Show 2018
Goran:
Ovo je komercijalni sajam i tu nema kupovine jedne puske. samo kupovina na veliko i industrija.
perop:
Gorane d1
Jesi li primjetio neke revolucionarne novosti u svijetu optike, oružja ili neke druge opreme?
Pozdrav, zagi
Goran:
Uskoro cu razbacati po temema koje vec postoje. zagi
roger:
Po meni, revolcionarnog proizvoda u svjetu lova vise nema.
Od vatrenog oruzja i sustava sve je vec izmisljeno do kraja drugog svjetskog rata.
U narednim godinama, nakon ww2, dizajnirane su linije premium metaka. i Vidjeli smo evoluciju i ekspanziju raznih magnuma na trzistu, koja danas lagano splasnjava,
Optike su dozvijele svoj vrhunac, i sad sa poplavom elektronskih i nocnih uredjaja skupe optike gube pomalo smisao.
Nakon tog se pojavila i plastika u kundacima i pistolju, pa i to se vec ohladilo. Plastika dio svakodnevnice u opremi
Krenuli smo sad u stagnaciju, i sve godisnje novosti se svode na marketing razno raznih ergonomskih rjesenja, ili pojavu novih kalibara koji se javljaju po ustaljenim fomulama balistike, sto je vec vidjeno s pojavama magnuma.
Ono sta ja vidim u buducnosti, a mozda ipak grijesim, je daljnji nastavak stagnacije, zakonsko ogranicivanja i ukidanje poluatomata, smanjenje kapaciteta spremnika.
Nekidan citam u novinama, kinezi napravili top na elektromagnetski impuls (6 mach brzina zrna), ako to zaista funckionira to je onda revlocionarni skok u dizajnu oruzja, ali za sad neprijemjenjivo i nepotrebno u sportu ili lovu.
Ostaje nam samo reciklirati postojeca rjesenja, pod pritiskom dnevne zakonske regulative, barem sta se sporta i lova tice, i prezentacija recikliranog materijala u novom dizajnu..,, Te intergracija sve vise mogucih funckija u modernije elektronske optike, sve manjih dimenzija.
To je moje neko vidjenje kako ce to u skoroj buducnosti ici.
pepi2:
--- Citat: roger - 05. 02. 2018. 19:17:37 ---Prema slikama mogu reci, ajme dje ode danasnje puskarstvo.
Sveg ima, ali najmanje lovacke puske. Sve ode u tactical look. Moderno doba.
--- Kraj citata ---
pratimo trend
https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/529739/splitski-trgovac-oruzjem-otkriva-sve-trazenije-oruzje-meu-hrvatima-rijec-je-o-puski-od-80-tisuca-kuna-kojanbsppogaa-muhu-na-300-metara?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=midashanza
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju