Lovstvo > Lovački sajmovi
Shot Show 2019 Las Vegas
MladenP:
""Stari Walter Berger je napokon izisao iz industrije i nema razloga visiti na sajmu. bas mi je zao da ga vise necu vidjeti.""
Walt je otišao i nisi ga vidio. Znam da ti je žao. O Waltu si mi nekoliko puta pričao. Stari Walt je besmrtna legenda.
Eric Stecker ti nije po "guštu" (ako sam dobro nanjušio) pa se nisi trudio naći ga. Osim ako te on nije sreo.
Jeste li OK. Prikazuje poplave u Queensland-u. Izgleda jebeno loše. Pokušao sam te dobiti na mob. ali ne ide.
MladenP
Goran:
All good here. Bit of rain - that's all. Talk soon.
mbiloglav:
Prekrasno Gorane,uf to bi ja nazvao Gardalandom za lovce,jeyi mozda posijetio Sabattijev śtand
Goran:
Jesam i pozitivno sam se iznenadio kvalitetom i izgledom modela posebno noviteta. Bergara je uradila slicno pa sam i stavio ranije njihove linkove. veliki progres i dobre cijene. napredak u pozitivnom smjeru i jako puno interesa kupaca.
Lijepo je to sve obici lezerno ali za to bas i nemam vremena jer trcim da obavim svoje stvari pa nikad nema dovoljno vremena da pogledam detalje.
roger:
Gorane,
kontinuirano si u centru industrije. Pratis poboljsanja, pa i losa rjesenja.
I sad, kad si prosao shot show 2019, vidio ponudu i da biras sebi industrijsku pusku, sta bi izabrao:
1. Za univerzalni lovacki karabin srednjeg kalibra?
2. Za match pusku u F-TR? (znaci 308 w)?
Znaci jedini uvjet da je puska u nekoj tvornickoj liniji, da nije rucno slagana u maloj radionici.
Dakle koji bi tebi bio izbor?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju