Lovstvo > Lovački sajmovi

Shot Show Las Vegas 2020

<< < (3/9) > >>

Goran:
Mladene vidio sam Stewart i puno te pozdravio. On i Annie se jos dobro drze  i prodaju reloading opremu, takmice se, uce takmicare  i prodaju March optike, Berger, razne cijevi i ostalo. Inace Stewart Elliot je legenda dalekometnog streljastva i 9 puta prvak svijeta u raznim discplinama.  Osvajac mnogih kupova i takmicenja. Iduci put kad bude u EU vidjecemo se svi skupa.  Povremeno radi ko trener u Australskoj reprezentaciji.

perop:
Gorane,  d1

Vidim da je Vortex na Shot Show 202 u Las Vegasu predstavio novu optiku "Vortex Optics Razor HD Gen III 1-10x24".

Sada je Vortex ušao u krug optičkiv tvrtki koje rade zoom X10 kao npr. Deon March i IOR. Može li koja riječ o ovoj novoj optici za koju po predstavljanjima na Shoot Show vidim da je bila odlično primljena i medijski dosta popraćena.

Vidim da je i Benelli predstavio svoj novi karabin Lupo jesi li ga vidio ili možda imao prilike držati u ruci.

Zahvaljujem,
Pozdrav,
 zagi

Marko2Marko:
za 10× zoom trebat če najbolja stakla, ili če biti pušiona u optičkom smislu...

trapavi:
Au lijepa karabina , mislim da je Beneli  baš potrefio dizajn .Nešto mi govori da će bit jagma za njim kad dođe u prodaju.

haram:
Kopirali Sauera 202.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju