Divljač > Lovište

lovista, lovacka drustva, udruge..

<< < (11/15) > >>

kuki100:

--- Citat: fazan - 12. 01. 2015. 20:26:01 ---
--- Citat: kuki100 - 12. 01. 2015. 17:06:31 ---Znam za LANE NOVI ZAGREB ali oni nemaju princip plati/lovi nego samo za prijateljsko društvo kojem sam igrom slučaja ja član happi .... i ne primaju nove članove kolko sam uspio saznat od jednog njihovog člana... a za ovo drugo neznam...

--- Kraj citata ---
Poštovani kolega !
Shvatih da ste pitali za učlanjenje u društvo. Nije istina da  " Lane " ne prima nove članove , jer sam se nakon Vašeg posta čuo sa predsjednikom društva .

--- Kraj citata ---

hvala vam lijepa cijenjeni kolega na informaciji....ja sam onda dobio krivu informaciju o tome...zahvaljujem se na trudu...probat ču nešto isposlovat...još jednom hvala....ČASTIM KAD SE VIDIMO NA KOORDINACIJI. zagi

stipe_zg:
Niko nista o lici

ivod:
Nije točno da lovci nisu solidarni. Mene je, na primjer, makar nisam mladi lovac, kako godinama tako ni stažom, u sadašnje društvo preporučio kolega Zlatko (Fazan), a da se pravo nismo nikad ni upoznali, vidjeli smo se svega jednom u životu. U društvu sam zadovoljan, blizu mi je, divljači nešto ima, a kolegi Zlatku i javno zahvaljujem na preporuci, osobno sam to učinio preklani. U to isto društvo, po mojoj preporuci primljen je ove godine i mlađi kolega Deeejan, kojeg također nisam poznavao, osim ovako virtualno. E sad, da li na lovačku i općenito ljudsku solidarnost gledati kao iznimku, mislim da je prije svega pitanje osobnog stava.

deeejan:
Tak je gospon ivo! zagi
mene je kolega ivod preporucio u drustvo i 'garantirao' za mene mada me prakticki uopce nije poznavao!
ima nas jos fer i postenih, kolegijalnih...koji ne gledaju samo sebe i svoje interese. zagi

fazan:
Mi lovci moramo uvjek biti solidarni kako u lovačkom , tak i u privatnom životu . Možda će grubo zazvučati , no mi smo kasta " iznad " . Puno nas ljudi ne voli , jer ne razumiju što je naše poslanje na ovom svijetu . I baš iz tog razloga mi među sobom moramo biti odani i pošteni !  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju