Divljač > Lovište

Lovišta RH zahvaćena visokim vodostajem rijeka

<< < (8/20) > >>

ROKI 23:
Slavonska autocesta je sigurno problem jer nema zelenih mostova ali u doba kad je građena niko o tome nije razmišljo a sada nema novca za takvo nešto

kiki2:
I ja sam jučer išao malo u obilazak čamcem...jedan dio(oko 1/4) lovišta je komplet pod vodom i to dubine i do 4-5 metara...hranilišta inače u tom dijelu lovišta pravimo na najvišljim mjestima baš zbog toga kad je visok vodostaj da se divljac  povuče na te otoke i zadržava se uz hraništa gdje ima hrane...ali sad su i ti otoci potopljeni...uginule divljači nisam našao i vjerujem da se sva divljač povukla preko nasipa prije ove poplave...al zato ima puno zmija...posebno otrovnica riđovki...voda ih je poterala na drvo a jučerašnje sunce ih izmamilo na sunčanje...vidio sam četiri riđovke i par bjelouški...kod čeke na četvrtoj slici pod je na 5.5 metara od zemlje...pa sad pogledajte kolika je dubina vode na tom dijelu...šteta na divljači mi se čini da neće biti velika, al će biti dosta velika na lovnim objektima...dosta hranilišta je podigla voda...al nema veze sve ćemo to popraviti samo da se voda povuče...a kako se čini prije petog mjeseca neće sigurno...

kiki2:
.

KOBI:
Sta si ovo napravio ceku na sred Save  hao
Nadam se da si rijesio ovu ridjovku na adekvatan nacin  zagi

kiki2:
Da da...a prije mjesec dana sam i hranilicu napravio u blizini te čeke...sad šarani obilaze oko nje i jedu kukuruz...mogo bi komotno ic pecat sa čeke...imam pripremljeno i hranjeno mjesto... hao
Ma jesam...al ovo na slici nije riđovka, to je bjelouška...riđovke nisam stigo slikat, jedna mi je spala u čamac a za jednu sam skoro rukom uhvatio, sklupčala se na vrbi...malo su me trnci prošli...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju