Divljač > Lovište

Lovišta RH zahvaćena visokim vodostajem rijeka

<< < (11/20) > >>

7 rem mag:
I sad pogledajte lukavost i borbu za život... Pronašao spas na uzvišenom dijelu...gle prilazi čovjek, ćuli uši, nevjerni pogled i pokret... ...desno voda, lijevo voda, ma moram negdje... Nije problem doplivati i opet zaplivati...sve za život...

velimir:
Danas obilazili manji dio gdje se voda povlači

Brane:
Velimire biti će toga još više, nažalost ..  paci

Robi, slike sve govore, ne znam koju riječ odabrati da bi opisao u kojoj se situaciji divljač trenutno nalazi ...
No sve je to priroda i svako zlo nosi neko dobro ..
Što se tiče čaglja, lukavac stari, u nedjelju dignem se ranije, prije 6h, rekoh idem odnesti 2 ruksaka kukuruza, i malo obići, kad preko ceste na jedno 100m prnuše fazan i fazanka, mislim si što njih ovako rano uzbuni, kad baja kroz žito laganim trkom njih svladava, prati gdje slete, opet ih podiže i tako 3-4x uzastopno, stanem s autom, svirnem 2-3 puta, mudrac zastaje na 3 sec pogleda u mom smjeru i nakon toga nastavi sa potjerom .. Iznenadio sam se prateći cijelu situaciju ..

Miro:
Danas ujutro bio je prilog u "Dobro jutro Hrvatska" iz Lonjskog polja - voda se konačno polako povlači.  d4

šokac:
Bit će stvarno gadno za divljač .

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zabranjen-lov-u-podunavlju-i-podravlju-uznemirena-divljac-trazi-hranu-i-spas-od-poplava-dio-se-vec-utopio/683385.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju