Divljač > Lovište

lovište planine Kruščica Vitez BiH

<< < (7/8) > >>

STARI AVDZIJA:
NARAVNO URAĐENO JE JOŠ DOSTA POSLA I OBNOVLJENI JOŠ NEKI OBJEKTI I URAĐENI NOVI ,nabavkom ftografija i njih čemo predstaviti.Uskoro imamo medvjeda za odstrjel očekujući odobrenje federalnog ministrastva za PVŠ

sus scrofa:
Stari Avdzija koliko vidim imate prekrasno lovište i koliko se vidi iz priloženoga jako dobro gospodarite istim. U punoj su uporabi lovnotehnički i lovnogospodarski objekti. Mogu vam samo čestitati na trudu i zalaganju. Samo tako i nastavite.  bravooo d4

Štef:
Jel poznato Redžo ?   zagi

STARI AVDZIJA:
aha poznato tamo u pozadini grad(gradske stijene)  i lokalitet " gumenjačke "gdje je iza zabrđe i pl. dom pa onda krstačka kosa  ( lokalitet ) oko begovog vrila i bliže lučevac a fotka je nastala na lokalitetu između lučevačkog potoka i prevoja turska smrt moguče 56 odjel   mislim ,kakav bi ja gl lovnik bio  da ne znam hahaha(šala mala ) inače hvala na pohvalama iako smo dobili lovište na privtremeno korištenje nakon što nismo mogli koristiti radi turbulentnih događanja i prisustva ljudimkoji su bili došli u lovstvo da" žderu "od lovačkih para ( dokuzuje devastacija svega u lovištu) nadamo se da je toj "epizodi " došao kraj i da će ovo lovište s a pravim lovcima ostati i opstasti,naravno u toj priči aktivno učestvujem i trudim se koliko mogu da se stanje dovede u pravi red ,ima lovaca zaista koji zaslužuju da njime gospodare  ali ima i šljama još uvijek pa vidječemo ......... zagi zagi

STARI AVDZIJA:
takođe mislim da ste bili upravo u 1.ZONI VODOZAŠTITE  i blizine izvorišta Iliđa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju