Divljač > Lovište

Požar u lovištu

<< < (5/8) > >>

Stipe Šibenik:
Je, požar je lokaliziran, ali vatrogasci još dežuraju jer se vitar nije smirija. Valjda se neče ponovo upalit. Sutra ču obić lovište pa javim kakva je šteta.

draganco:
Rano je pocelo sa tim pozarom!
Mada kada je ovde u Austriji bilo danas izmedju 33-35 nista nije cudno.Steta gde prodje vatra tu dugo vremena nema bas nista.

File:
Evo jutros je u mom lovištu buknuo katastrofalac,našim vatrogascima pomažu i tri kanadera i jedna ekipa iz Divulja,a ja sve bespomoćno pratim iz Zagreba i grizem se!Doli dere jugo pa i neće bit baš najlakše ugasit to sranje!Teren je nepristupaćan i obrastao tako da je juriš

fazan:
Mi smo u P Prirode imali u zadnje dvije godine preko 40 namjerno izazvanih požara, ali samo na ograničenom dijelu šume.
Kako je zbog šumske sastojine ipak puno lakše lokalizirati i ugasiti požar u bjelogoričnoj šumi nije došlo do veće štete, jer je gorio samo podrast.
Bez obzira na stalnu prisutnost mojih lovopazitelje, vatrogasaca i policije kretenu je uspijelo izazvati 40-tak požara , a da ga nismo uspijeli navrebati.No kako se je intenzivno pojavio taj palež ,tako je nakon dvije godina nebrojenih akcija gašenja, to prestalo.nadam se da se je taj piroman ispekao i da su ga divlje svinje pojele.

File:
Ima milion šema kako zapalit požar a da te nikad nikad ne ulove,neki su skužili kako zapalit da te ne ulove ali nisu skužili kako zapalit a da izgori sve i da teško iko to ugasi bez kiše,bolje da nisu skužili.Nadzorne kamere treba uvesti koje se alarmiraju na svaki dim u parkovima prirode (neki to parkovi i imaju) jer jedina prava intervencija je pravodobna intervencija.I najveći se požar u početku može ugasit i čašom vode

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju