Lovna kinologija > Lovna kinologija

Izgubljeni - pronađeni - vraćeni lovački psi

<< < (3/4) > >>

Harry P.:
nenadkc, gdje si točno pronašao tog psa?

Ja sam jučer preko Kapele, Mosti i sl. išao do Novigrada Podravskog i na toj relaciji sam isto vidio prekrasnog terijera koji mi je izgledao kao da je izgubljen. Možda je to taj isti pas.

syncm2:

--- Citat: Fratt - 07. 01. 2013. 23:52:40 ---Bravo kolega!
Ja opet ima drugačiju priču.
Čekali prijatelj i ja noću svinje i negdje oko 5 sati primjetili čovjeka kako prelazi žurno prosjeku noseći pušku na ramenu s terijerom uz nogu...zovnem lovnika i pitam dali još netko treba biti u lovištu na što odgovara negativno...

Za 2 sata se pakiramo i krećemo džipom iz lovišta i ugledamo lovačkog terijera,opet ja na telefon i pitam lovnika dali da ga uzmemo jer je dan prije bio pogon u tom dijelu šume na što on odgovara da ga ne diramo jer su njegovi i psi njegovih prijatelja na broju.
Puštamo ga i nakon 2 dana javlja lovnik da nas je susjed optužio da smo mu uzeli terijera (živim u stanu i ne mogu si priuštiti ni keramičkog a kamoli živog) na što ga je onda lovnik priupitao što je radio u 5 sati u šumi.
Dalje nije pitao za cucka (koliko znam vratio se nakon par dana lutanja).

Tako da tebe pohvaljujem ali osobno ne diram više tuđeg cucka osim ako mi njegov gazda izričito to ne dopusti.

--- Kraj citata ---
Evo primjera, 100 ljudi 100 ćudi, čovjek oće pomoći i vlasniku i psu a onda dobije špotanje paci
Ja bi bio presretan da me  netko nazove i reče da mi je psa našao. I da, moje kuje još nema:-(

Neno:

--- Citat: .50AE - 08. 01. 2013. 01:48:34 ---
--- Citat: Fratt - 08. 01. 2013. 00:55:30 ---Zadnje vrijeme ovaj Janez stalno pika s tim EU,zloguka vrana...mozda zna nesto sto ni nasi politicari ne znaju

--- Kraj citata ---
A možda je i nešto osjetio na vlastitoj koži?  ;)

ludiloo

--- Kraj citata ---

Ma kud baš rivu nađe   ref

nenadkc:

--- Citat: JANEZ L - 07. 01. 2013. 23:44:57 ---Lp!
Čestitke Nenadkc!!! d1 zagi Barem dao vlasnik za  rostilj i za  zagi...? d1

Lovski zdravo
Janez L

--- Kraj citata ---
Vlasnik psa je pitao koliko je dužan za navedenu situaciju, i predložio sam mu tarifu...
tj. da nam pomogne do kraja pojesti kobasice, probati još jedne ljuće te bar još jedan gemišt popit pošto sam nekoliko dana prije donio mladog vina(berba 2012)  sauf 8)
Pas je lutao kroz moju ulicu(A zona u Kc) a inače je iz Kop. Bregi.

ruda:
Dragi kolege, molim pomoć...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju