Lovna kinologija > Lovna kinologija
Jel tko lovio sa biglomč
Gala:
Kao prvo nisu poklonjene ni mužjaku ni kuji!
Postoji Beagle Harier , koji je lisičar ali ga koliko ja znam kod nas nema nitko.
Postoji uzgajivačnica Oštra Luka koja ima Beagle, nalazi se u sjevernoj Bosni i od tamo potječe tata od mog mužjaka.
Ako Vas interesiraju moji psi, možete pogledati na mojoj stranici www.cesarsforest.com .
A što se tiće šteneta, nažalost već imam i više nego dovoljno rezervacija za ovo leglo, a iduće planiram najranije za godinu i pol.
Pozdrav
PinzHunter:
prelijepi su. d4
medo:
Ono oko poklona je bila samo sala d4
Psi su ti jako lijepi ali kuja mi je ljepsa jer je kvadraticnija dok mi se on malo cini duzim na nekim slikama (subjektivnost).
Jako su slicni onima koje sam ja imao (vuk im je presudio). Po vidjenome imas jako dobar materijal za rasplod i nadam se da ce potomci zavrsiti vecinom u lovackim rukama. d1
PinzHunter:
--- Citat: medo - 06. 05. 2008. 20:08:30 ---Ono oko poklona je bila samo sala d4
Psi su ti jako lijepi ali kuja mi je ljepsa jer je kvadraticnija dok mi se on malo cini duzim na nekim slikama (subjektivnost).
Jako su slicni onima koje sam ja imao (vuk im je presudio). Po vidjenome imas jako dobar materijal za rasplod i nadam se da ce potomci zavrsiti vecinom u lovackim rukama. d1
--- Kraj citata ---
nesto mi govori da se ti stenci nece naci u lovackim rukama.mozda grijesim ali nebi mi bilo prvi put da se prevarim ;)
PinzHunter:
evo i jedan dobar link sa lovnim beaglovima: http://www.beagleclub.de/frameset.html?=jagd.shtml
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju